(Poistunut julkaisusta)

IT Specialist, Contribyte
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020
Etsimme Junior IT Specialistia Helsingin keskustaan. Contribyte ei tarjoa näköalapaikkaa IT-alalle, vaan upean näköalapaikan Kamppiin, ja lisäksi pääset IT-alan ihailun sijaan suoraan sen keskiöön - tuotekehityksen automatisointiin. Contribyte tarjoaa ketterät työkalut ja -menetelmät, kiehtovat urakehitysmahdollisuudet sekä rennon avoimen työympäristön!
KUVAUS
Tehtävänäsi on huolehtia Cloud-ympäristöjen pystyttämisestä ja optimoinnista sekä Atlassian työkalujen kehityksestä- ja ylläpidosta. Tehtävässä toimit asiakkaiden kanssa yhteistyössä.

Contribyte tarjoaa


* Tilaisuuden aloittelevalle tekijälle päästä kehittymään perehdytyksen ja avoimen ilmapiirin saattelemana varmaksi ammattilaiseksi
* Monipuoliset näkymät tulevaisuuden urapolkua ajatellen: omien kykyjesi, kiinnostuksesi ja kehityksesi pohjalta ovat mahdollisuudet laajat aina konsultiksi saakka
* Avoimen ja rennon työympäristön


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Atlassian työkalujen kehitys- ja ylläpitotehtävät
* Cloud-ympäristöjen pystyttäminen ja optimointi
* Asiakkaiden kanssa yhdessä toimiminen
* Skriptaus

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Kova motivaatio oppia ja kehittyä
* Linux-osaamista harrastuneisuuden, työn tai koulutuksen myötä
* Osaamista pilviympäristöstä
* Tehtävään soveltuva koulutus ja/tai alan harrastuneisuutta
* Ymmärrystä tietokannoista, palvelimen ylläpidosta ja tietoturvasta
* Erinomainen ongelmanratkaisukyky sekä tiimityöskentelytaidot
* Sujuva suomen ja hyvä englannin kielen taito


Eduksi katsotaan, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta ohjelmoinnista, kuten Pythonista tai Javasta. Myös Jira ja Confluence osaaminen nähdään etuina.

Odotamme tehtävään valitulta myös halua sertifioitua.

Etsimämme henkilö on


* Oma-aloitteinen
* Vastuullinen
* Asiakaspalveluhenkinen
* Hyvä tiimipelaaja


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: 12 kk, tavoitteena vakinaistuminen Contribytelle
* Sijainti: Runeberginkatu 5, 00100 Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Contribyten puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Contribyte kehittää asiakkailleen erilaisia tuote- ja palvelukehitystä tehostavia ratkaisuja sekä auttaa menetelmä- ja työkaluriippumattomasti organisaatioita tuottamaan enemmän arvodigitaalisilla tuotteilla ja palveluilla. Contribyten arvot ovat läpinäkyvyys, autenttisuus ja oma-aloitteinen vastuullisuus.