(Poistunut julkaisusta)

IT Specialist, Atea
ATEA Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019

Etsimme asiakkaallemme Atea Finland Oy:lle kokenutta ja reippaan työnotteen omaavaa IT Specialiastia monipuolisiin ja vaihteleviin lähituen työtehtäviin Oulun seudulle. Tehtävä sopii erinomaisesti henkilölle, jolla on jo useampien vuosien ajalta työkokemusta monipuolisista lähituen työtehtävistä, mutta joka kaipaa esimerkiksi uusia tuulia tai haasteita työuralleen.

Tehtävässä tulet vastaamaan Atean loppuasiakkaille tarjottavista lähitukipalveluista Oulun seudulla. Tehtävänkuvaan kuuluu erilaisten tietoteknisten ongelmien ratkominen, käyttäjien opastaminen sekä koneiden ja yhteyksien asentaminen käyttökuntoon. Tunnet hyvin IT infran osa-alueet ja pystyt tarvittaessa soveltamaan tietotaitoasi myös palvelin- ja verkkoinfran ongelmanselvityksessä. Tehtävä sisältää runsaasti AV-laitteiden asennus- ja vianselvitystehtäviä, ja sen vuoksi tehtävä edellyttää aikaisempaa kokemusta AV-laitteiden parista. Toivomme, että sinulla olisi jo useampien vuosien ajalta kokemusta monipuolisista IT-tuen tehtävistä, ja siten kykyä työskennellä ja suunnitella työtäsi itsenäisesti. Et jää kuitenkaan tehtävässä täysin yksin, sillä tulet saamaan osaavia kollegoita ympärillesi, joiden kanssa jakaa töihin liittyviä pulmatilanteita. Toki Atean kulttuurissa työkavereiden kanssa voi rupatella myös muitakin kuin vain työasioita.

Työ tapahtuu moniasiakkuusympäristössä Oulun seudulla ja siten työ on luonteeltaan liikkuvaa. Tehtävä edellyttää omaa autoa ja myös halua tehdä liikkuvaa työtä. Tulet työskentelemään vahvasti asiakasrajapinnassa ja sen vuoksi toivomme sinulta myös hyviä vuorovaikutustaitoja sekä suomen- että englanninkielellä. Nautit aidosti asiakkaiden kanssa työskentelystä ja osaat keskustella monenlaisien ihmisien kanssa. Olet rauhallinen ja kärsivällinen, mutta saat kuitenkin asioita tapahtumaan. Tartut tehtäviin omatoimisesti ja viet sovitut työtehtävät kunnialla loppuun saakka.

Työsuhde on kokoaikainen (37,5h/vko) ja työajat sijoittuvat lähtökohtaisesti toimistotyöaikojen puitteisiin (ma-pe, klo 8-16). Työsuhteen virallisena työnantajana tulee toimimaan Barona IT Oy, mutta rekrytoituminen Atean palkkalistoille voi olla tulevaisuudessa mahdollista. Kyseessä on 6kk:n määräaikainen työsuhde, mutta työsuhde sisältää erittäin vahvan option jatkosta. Työt alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toivomme Sinulta:

• IT-alan koulutusta

• työkokemusta IT-tuen tehtävistä ja asiakaspalvelusta

• Windows-käyttöjärjestelmien (7,8 ja 10) ja Office-tuoteperheen hyvää hallintaa

• työasemien lisälaitteiden tuntemusta (tulostimet, verkkolaitteet)

• AV-laitteiden tuntemusta sekä kokemusta asennus- ja vianselvitystehtävistä

• hyviä sosiaalisia taitoja, positiivista asiakaspalvelumieltä sekä hyviä kommunikointivalmiuksia

• luovaa ongelmanratkaisutaitoa sekä oma-aloitteisuutta

• mahdollisuutta oman auton käyttöön

Tarjoamme Sinulle:

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään isossa ja tunnetussa IT-alan yrityksessä. Pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä, jossa on aidosti yhdessä tekemisen meininki. Tämä tehtävä on hyvä kombinaatio yksin ja ryhmässä työskentelyä. Pääset työskentelemään itsenäisesti ja suunnittelemaan omaa työarkeasi, mutta samaan aikaan taustalla sinulla on loistavat tiimikaverit ja esimies. Atealla panostetaan työntekijöiden kehittämiseen ja urapolkujen rakentamiseen. Voit itse vaikuttaa omalla aktiivisuudellasi ja työpanoksellasi työnkuvasi kehittymiseen!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän CV:si ja hakemuksesi meille pikimmiten oheisen linkin kautta. Kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla! Voit käydä tutustumassa sivustomme kautta mm. lähitukihenkilön työhön ja työntekijätarinoihimme! Klikkaa itsesi sivustolle tästä: barona.fi/techsupport

Tehtävään valitulle teetetään henkilöturvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle. Mikäli sinulla herää kysymyksiä tehtävään liittyen, olethan rohkeasti yhteydessä rekrytoivaan konsulttiin, Noora Partalaan, puh. 040 558 4069 / noora.partala@barona.fi.