(Poistunut julkaisusta)

IT Specialist, Atea Finland Oy
ATEA Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Etsimme asiakkaallemme Atea Finlandille asiakaspalveluhenkistä ja reippaan työotteen omaavaa IT Specialistia lähituen tehtäviin kiinteään yritysasiakasympäristöön.

Etsimämme henkilö on asiakaspalveluhenkinen ja toimelias teknisestä tuesta innostuva henkilö, joka on kiinnostunut kehittymään alalla monipuolisten tehtävien parissa.

Tehtävänkuvaan kuuluu erilaisten tietoteknisten ongelmien ratkominen, käyttäjien opastaminen sekä koneiden ja yhteyksien asentaminen käyttökuntoon. Työ tapahtuu yritysympäristössä, jossa olet tiiviisti yhteydessä loppukäyttäjiin. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on jo hieman työkokemusta lähituen tehtävistä ja ennen kaikkea aitoa kiinnostusta niin teknisten ongelmien ratkaisemiseen kuin asiakkaiden palvelemiseen. Työssäsi saat myös osaavan tiimin perehtymisesi tueksi.

Työajat tehtävässä sijoittuvat arkipäiviin, lähtökohtaisesti toimistotyöaikojen puitteisiin. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva kokopäiväinen tehtävä. Työnantajana tehtävässä tulee toimimaan Barona IT Oy.

KENELLE?

Tämä tehtävä sopii erinomaisesti IT-tuesta innostuvalle, asiakaspalveluhenkiselle ja tavoitteelliselle henkilölle, jolla on kokemusta teknisten ongelmien ratkomisesta. Tulet pärjäämään tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on työssä oma-aloitteinen ote ja hoidat tehtäväsi aktiivisesti tarttuen innolla uusiin haasteisiin ja uuden oppimiseen. Työ on asiakaspalvelupainotteista, joten tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyvien teknisten taitojen lisäksi myös hyviä kommunikointivalmiuksia. Työ sijaitsee pääosin Vantaalla, mutta työn liikkuvan luonteen vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on tehtävässä edellytys.

TOIVOMME:

 • soveltuvaa koulutusta IT-alalta tai loppuvaiheessa olevia opintoja
 • Vahvaa Windows-käyttöjärjestelmien ja Office-tuoteperheen hallintaa
 • työasemien lisälaitteiden tuntemusta (mm. tulostimet, verkkolaitteet)
 • kokemusta AD käyttäjähallinnasta
 • ymmärrystä työkaluista kuten SCCM tai Miradore
 • positiivista asiakaspalvelumieltä sekä hyviä kommunikointivalmiuksia
 • oman auton käyttömahdollisuutta

TARJOAMME:

 • monipuolisia ja haastavia työtehtäviä IT-tuen tehtävien parissa
 • mahdollisuuden syventää IT-alan osaamista kannustavassa ilmapiirissä ja tiimissä
 • asiakasyrityksen tarjoaman vahvan osaamisen ja kouluttautumisen työsi tueksi
 • itsenäisen roolin osana tiimiä

Laita tuumasta toimeen ja lähetä hakemuksesi sekä CV:si meille mahdollisimman pian! Kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla.

Lue lisää millaista on työskennellä Barona IT:n kautta Atealla:

https://careersblog.barona.fi/unelmana-ty%C3%B6-tietokoneiden-parissa

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/HjmRWfsLUnU" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>