(Poistunut julkaisusta)

IT Specialist, Atea Finland Oy
ATEA Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019

Etsimme asiakkaallemme Atea Finlandille asiakaspalveluhenkistä ja reippaan työotteen omaavaa IT Specialistia lähituen tehtäviin pääkaupunkiseudulle.

Etsimämme henkilö on asiakaspalveluhenkinen ja toimelias IT-alalta osaamista jo kerryttänyt henkilö, joka on kiinnostunut kehittymään alalla monipuolisten tehtävien parissa.

Tehtävänkuvaan kuuluu erilaisten tietoteknisten ongelmien ratkominen, käyttäjien opastaminen sekä koneiden ja yhteyksien asentaminen käyttökuntoon. Työ tapahtuu yritysympäristöissä, joissa olet tiiviisti yhteydessä loppukäyttäjiin. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on jo työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä aitoa kiinnostusta niin teknisten ongelmien ratkaisemiseen kuin asiakkaiden palvelemiseen.

Katsomme erityiseksi eduksi harrastuneisuuden sekä muun käytännön kokemuksen rauta- ja elektroniikkapuolesta, sillä työssä saattaa aika ajoin tulla vastaan myös AV-tekniikan toteutuksiin liittyviä työtehtäviä.

Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva kokopäiväinen tehtävä. Työnantajana tehtävässä tulee toimimaan Barona IT Oy.

KENELLE?

Tämä tehtävä sopii erinomaisesti IT-tuesta innostuvalle, asiakaspalveluhenkiselle ja tavoitteelliselle henkilölle, jolla on jo kokemusta IT-tuen tehtävistä ja teknisten ongelmien ratkomisesta. Tulet pärjäämään tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on työssä oma-aloitteinen ote ja hoidat tehtäväsi aktiivisesti tarttuen innolla uusiin haasteisiin ja uuden oppimiseen. Työ on asiakaspalvelupainotteista, joten tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyvien teknisten taitojen lisäksi myös hyviä kommunikointivalmiuksia. Työn liikkuvan luonteen vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on tehtävässä edellytys.

TOIVOMME:

• soveltuvaa koulutusta IT alalta tai loppuvaiheessa olevia opintoja

• Windows-käyttöjärjestelmien ja Office-tuoteperheen hyvää hallintaa

• työasemien lisälaitteiden tuntemusta (mm. tulostimet, verkkolaitteet)

• osaamista AD käyttäjähallinnasta

• positiivista asiakaspalvelumieltä sekä hyviä kommunikointivalmiuksia

• oman auton käyttömahdollisuutta

TARJOAMME:

• monipuolisia ja haastavia työtehtäviä IT-tuen parissa

• mahdollisuuden kasvaa IT-alan ammattilaiseksi ja kehittää ammattitaitoasi tehtävien ja koulutuksen kautta

• asiakasyrityksen vahvan osaamisen ja kannustuksen työsi tueksi

Laita tuumasta toimeen ja lähetä hakemuksesi sekä CV:si meille mahdollisimman pian! Kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla.

Lue lisää millaista on työskennellä Barona IT:n kautta Atealla:

https://careersblog.barona.fi/unelmana-ty%C3%B6-tietokoneiden-parissa

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/HjmRWfsLUnU" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>