(Poistunut julkaisusta)

IT-sovelluspäällikkö
S-Pankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

Tervetuloa töihin vähän erilaiseen pankkiin! 

Me S-Pankissa pyrimme siihen, että asiakas kokee aina saavansa vähän enemmän kuin osasi odottaakaan. Haluamme haastaa toimialan totuttuja käytäntöjä ja mahdollisuuksia vaikuttaa on valtavasti. Meillä saat reilusti vastuuta ja tilaisuuksia kehittää ylivoimaisen helppoja ja hyödyllisiä palveluita noin kolmelle miljoonalle S-ryhmän asiakasomistajalle. Vaikka teemme vaativaa asiantuntijatyötä, emme silti turhia jäykistele. 

Haemme IT-sovelluspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen IT/Tiedolla johtamisen palvelut -tiimiin Helsinkiin. 

”Meillä on tiimissä joustavat työajat, monipuoliset tehtävät, toimivat etätyöt ja loistava porukka”, kertoo Martti, järjestelmäpäällikkö S-Pankista.  

Millaista työtä tarjoamme?  

  • Vastuullesi kuuluu useiden sovellusten ylläpitovastuut. Sovellusten ylläpito ostetaan pääosin ulkoisena palveluna.
  • Vastuullesi kuuluvia sovelluksia voivat olla tietovarastoihin, analytiikkaan, liiketoimintaraportointiin tai viranomaisvaateisiin vastaavat sovellukset.  
  • Tuet liiketoimintoja tuottamalla katkottomia ja kustannustehokkaita tuotantopalveluita. 
  • Toimenkuvaa tarkennetaan valitun henkilön osaamisen ja mielenkiinnon pohjalta. 

Mitä odotamme sinulta? 

  • Odotamme osaamista ja näkemystä laadukkaan jatkuvan palvelun tuottamisen eri vaiheista. 
  • Arvostamme osaamista toimittajahallinnasta, jatkuvuuden hallinnasta, Microsoftin pilvipalveluista ja SAS -teknologiasta.
  • Sinulla tulisi olla sujuva suomen ja englannin kielen taito.  
  • Osaat kommunikoida sujuvasti erilaisten sidosryhmien kanssa. 
  • Sinulta löytyy oma-aloitteisuutta ja rohkeutta esittää uusia näkökulmia. 

Ison talon edut, pienen talon into

S-Pankki on jo kahdeksan kertaa valittu Suomen vastuullisimmaksi pankiksi (Sustainable Brand Index). Vastuullisuus tarkoittaa meille myös sitä, että pidämme hyvää huolta työntekijöistämme. S-Pankin taustalla vaikuttava S-ryhmä tarjoaa ison talon ainutlaatuisia voimavaroja ja mahdollisuuksia. Vaikka olemmekin osa isoa S-ryhmää, toimimme ketterästi ja meiltä löytyy pienen talon intoa tehdä ja kehittää. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut, kuten henkilökuntahintaiset pankkipalvelut ja ostoedun S-ryhmän toimipaikoista. Haluamme, että työntekijöillämme pysyvät työ ja muu elämä tasapainossa, ja siksi meillä voi tehdä tarpeen mukaan vaikkapa etätöitä tai hyödyntää liukuvaa työaikaa. Tuemme työntekijöidemme työhyvinvointia monin tavoin, kuten tarjoamalla kattavan työterveyshuollon, tukea liikuntaharrastuksiin ja tekemällä pienillä asioilla työpäivistä mukavampia. Kun työntekijät ovat onnellisia, yrityskin voi hyvin. 

Lisätiedot 

Lisätietoja tehtävästä antaa IT-päällikkö Marko Pihlajamäki 18.1.2021 klo 12–13 sekä 22.1.2021 klo 10–11. Markon tavoitat numerosta 050 440 0315. Lue meistä lisää: www.s-pankki.fi/fi/s-pankki-yrityksena/s-pankki-tyonantajana/

Hae näin 

Lähetä hakemuksesi 31.1.2021 mennessä oheisella hakulomakkeella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Jos tulet valituksi tehtävään, luottotietosi ja yritysyhteytesi tarkistetaan sekä sinusta teetetään turvallisuusselvitys.