IT Service Owner, Microsoft 365 (Teams, Viva & Sharepoint)
OP

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2021

IT Service Owner, Microsoft 365 (Teams, Viva & Sharepoint)

 

Kiinnostaako sinua olla kehittämässä entistä parempaa käyttäjä- ja asiakaskokemusta modernin tietotyön välineiden avulla? Haluatko olla osaltasi vaikuttamassa tuhansien OP:laisten työhön sekä asiakkaidemme asiakaskokemukseen? Etsimme nyt IT Service Owneria vahvistamaan tiimiämme Helsinkiin!

Microsoftin 365-palvelut ovat mahdollistaneet meillä OP:lla liiketoiminnan jatkuvuuden, työskentelyn tehostamisen ja ajankäytön parantamisen, erityisesti nyt uuden normaalin aikana. Työskentelytapojemme muovautuessa kohti hybridimallia nousevat toimivat työvälineet vielä entistäkin tärkeämpään rooliin. 

IT Service Ownerina työskentelet osana muutaman hengen Productivity Services -tiimiä, joka vastaa toimivien, turvallisten ja luotettavien palveluiden tuottamisesta yli 12 000 OP:laiselle yli 160 pankissa ja muissa toiminnoissamme sekä suurelle joukolle kumppaneitamme ja asiakkaitamme. Tiimimme vastuulla ovat mm. M365-palvelut, mobiili- ja AV-laitteet (elinkaari, hallinta, tuki ja ohjelmistot) sekä puhepalvelut. Tekemisessämme korostuukin kommunikointi, käyttäjäohjeistus ja viestintä käyttäjärajapintaan. 

 

Mitä kuuluu IT Service Ownerin arkeen?

Tässä roolissa tulet vastaamaan Teamsin ja Sharepointin osalta asiakasrajapintaan ja Microsoft Vivaan liittyvistä kehittämiskokonaisuuksista, niiden IT-palvelutuotannosta ja palvelujen toimivuuden varmistamisesta. Lisäksi pääset toimimaan Ryhmän mobiilipalvelujen IT Service Owner -roolin varahenkilönä. Käytännössä vastuullesi kuuluu sinulle nimettyjen palveluiden koko elämänkaari: sopimuksiin ja kustannuksiin liittyvät asiat, teknologia, palvelun prosessit ja palvelunhallinta, toimintavarmuus ja jatkuvuus. 

Arkesi koostuu palvelunhallinnasta vahvassa toimittajayhteistyössä ja muutoshallinnasta. Työpäiviisi antaa mielenkiintoa jatkuvasti kehittyvä hybridityöympäristö ja M365-palvelut, ja toisinaan jännitystä luovat käyttäjäpalautteiden ja ongelmatilanteiden selvittely. Osaavat kollegat ja palvelutoimittajat luovat tukiverkoston, jonka avulla voi sparrata ajatuksiaan ja tiukatkin tilanteet saadaan ratkaistua yhdessä. Taustasi mukaan työnkuvaa voidaan myös tarkentaa sinun osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaisesti.  
 

Tunnistatko tästä itsesi?
 
Uskomme tässä tehtävässä voivan menestyä useammallakin eri taustalla. Voit esimerkiksi olla rautainen teknologiaosaaja tai toimittajayhteistyön kiemurat tunteva IT-palveluhallinnan ammattilainen. Ominaisuuksia, joiden uskomme auttavan sinua tehtävässä:
•    Useamman vuoden kokemus Microsoft (Office) 365:sta teknisellä- tai arkkitehtuuritasolla
•    Muutoshallintakokemus ja hyvät suulliset ja kirjalliset viestintätaidot, sekä suomeksi että englanniksi.  
•    Valmius ymmärtää toimittajayhteistyön riippuvuuksia ja vaikutuksia organisaation sisällä, erityisesti ison organisaation näkökulmasta.
•    IT-palveluhallinnan viitekehyksien tuntemusta (erityisesti ITIL) ja kokemusta korkean tietoturvan IT-ympäristöstä.
•    Kykyä tunnistaa tarpeita ja kehittää palveluita itsenäisesti.

 

Mitä me tarjoamme sinulle? 
   
Pankkialan toimijana voisi helposti kuvitella muuta, mutta olemme yksi Suomen suurimpia IT-taloja ja tuotamme asiakkaille näkyvät IT-ratkaisut pääosin itsenäisesti. Luomme uudenlaista työskentelytapaa, jossa yksittäinen asiantuntija on tärkein voimavaramme. Kyky tunnistaa käyttäjätarpeita, riippuvuuksia, ongelmia ja riskejä sekä toimia näiden pohjalta ratkaisukeskeisesti on meille tärkeää. Ajattelemme, että jokainen tiimiläinen on osaltaan tekemässä OP:sta ketterämpää organisaatiota, joten arvostamme jokaisen omaa itseohjautuvaa työpanosta ja näkemystä erilaisista tavoista päästä hyviin lopputuloksiin. Käy kurkkaamassa meidän Tech Podcastin kautta, miten siistejä juttuja tällä hetkellä meillä kehitetään!   
  
Saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöetumme, joihon kuuluvat henkilöstörahasto sekä henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Työssäjaksamiseen panostamme arjen tasapainolla ja joustavuudella sekä tarjoamalla käyttöösi lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä mahdollisuuden edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa.  

 

Kuulostaako sinun tulevalta rooliltasi?
 
Huippua, jos vastasit kyllä! Emme malta odottaa, että kuulemme sinusta lisää. Voit hakea tehtävää lähettämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 26.9.2021 mennessä.

Jäikö sinulla mieleen jotain kysyttävää? Lisätietoja roolista ja työskentelystä OP Ryhmässä antaa Sami Sivunen p. +358 10 25 23663 (tavoitettavissa 17.9. klo 10-12 ja 23.9. klo 13-16), ja tarkemmasta tehtäväsisällöstä ja Productivity Services -tiimistä Markku Riissanen p. +358 10 25 23653 (13.9. klo 9-11 ja 17.9. klo 10-12).
 

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.   

OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi.  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1495188
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki