IT Service Owner, Etäkäyttö & virtuaalityöasemat
OP

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

Olemme OP:lla tehneet aktiivisesti etätyötä jo vuosia, mutta koronan myötä valtaosa 20000 OP:n työaseman kautta työskentelevää henkilöä siirtyi etätyömalliin. Tulevaisuudessa tulemme jatkamaan etätyön tekemistä ja etätyön niin kutsuttu hybridimalli jää käyttöön meilläkin. Etäkäyttö on mahdollistanut etenkin nyt poikkeusaikana liiketoiminnan jatkuvuuden, tehostanut työskentelyä ja parantanut ajankäyttöä. Siksi tarvitsemme luotettavaa ja toimivaa etäyhteyttä kompleksisessa luottamusbisneksessä. Haluaisitko sinä olla varmistamassa laitteidemme etäyhteyksien toimivuuden, ja sitä kautta vaikuttaa tuhansien OP:laisten työhön? 

 

IT Service Ownerina tulisit työskentelemään ketterässä muutaman hengen Digital Workplace Services -tiimissä, jossa jokaisella on omia, nimettyjä vastuualueita. Tiiminä vastaamme toimivien, turvallisten ja luotettavien palveluiden tuottamisesta yli 12000 OP:laiselle yli 160 pankissa ja muissa toiminnoissa. Vastuullamme ovat mm. fyysisten ja virtuaalisten työasemien elinkaari, hallinta, ohjelmistojakelut, päivitykset, etäkäyttö, turvatulostuspalvelut, lähituki, laiterekisteri, muutoshallinta ja palveluihin liittyvä kehittäminen.  

Ensisijaisesti tulisit vastaamaan etäkäyttöön ja virtuaalityöasemiin liittyvistä kokonaisuuksista ja niiden toimivuuden varmistamisesta (VPN, VDI). Vastuullasi on sinulle nimettyjen palveluiden koko elämänkaari: Kilpailutukset, sopimuksiin ja kustannuksiin liittyvät asiat, teknologia, palvelun prosessit ja palvelunhallinta, toimintavarmuus ja jatkuvuus. Arjessa työpäiväsi koostuvat palvelunhallinnasta vahvassa toimittajayhteistyössä. Arkeen antaa mielenkiintoa kehitystyö, mutta toki toisinaan myös jännitystäkin häiriötilanteiden selvittelyn muodossa. Osaavat kollegat ja palvelutoimittajat luovat tukiverkoston, jonka avulla tiukatkin tilanteet saadaan ratkaistua .Taustastasi riippuen työnkuvaa voidaan myös tarkentaa sinun osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaisesti.  

 

Odotamme sinulta 

 

Tässä tehtävässä voit menestyä monilla eri taustoilla. Voit esimerkiksi olla rautainen teknologiaosaaja tai toimittajayhteistyön kiemurat tunteva ammattilainen. Toivoisimme kuitenkin, että sinun osaamisestasi löytyisi seuraavia elementtejä:  

 • Kokemusta työasemaympäristöistä teknisellä tasolla (virtuaalityöasemat ja/tai etäyhteydet sekä hallintajärjestelmät) 

 • Valmiuksia ymmärtää toimittajayhteistyön riippuvuuksia ja vaikutuksia organisaation sisällä 

 • IT-palveluhallinnan viitekehyksien tuntemus (ITIL) 

 • Kiinnostusta laadukasta loppukäyttäjäviestintää kohtaan 

 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa 

 

Mitä me tarjoamme sinulle? 

 

Meillä luodaan ja kehitetään toimialan parhaita tuotteita ja palveluita yhdessä muiden kiven kovien ammattilaisten kanssa!  Pääset työskentelemään moderneissa tiloissa tai kotikonttorilta käsin. Koko OP Ryhmässä työskentelee noin 12 000 henkilöä, joten osaamista löytyy hurjalta määrältä eri alojen asiantuntijoilta. Juuri huippuosaavat kollegat koetaan meillä kyselyjen mukaan eniten ammatillista kasvua vauhdittavaksi seikaksi arjessamme. 

  

Pankkialan toimijana voisi helposti kuvitella muuta, mutta olemme yksi Suomen suurimpia IT- taloja ja tuotamme asiakkaille näkyvät IT-ratkaisut pääosin itsenäisesti. Luomme uudenlaista työskentelytapaa, jossa yksittäinen asiantuntija on tärkein voimavara. Kyky tunnistaa riippuvuuksia, ongelmia ja riskejä sekä toimia näiden pohjalta ratkaisukeskeisesti on meille tärkeää. Ajattelemme, että jokainen tiimiläinen on osaltaan tekemässä OP:sta ketterämpää organisaatiota, joten arvostamme jokaisen omaa itseohjautuvaa työpanosta ja näkemystä erilaisista tavoista päästä hyviin lopputuloksiin. Käy kurkkaamassa meidän Tech Podcastin kautta, miten siistejä juttuja tällä hetkellä meillä kehitetään!   

  

Lisäksi tietenkin meiltä löytyy erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Etuihimme kuuluvat henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Lisäksi saat käyttöösi kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Lisäksi tarjoamme liikunta- ja kulttuuriedun sekä mahdollisuuden edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa. Isona talona meillä toki on myös tarjota ison talot edut henkilökohtaiselle ammatilliselle kasvulle ja kehittymiselle. Tästä hyvänä esimerkkinä toimii OP Software Academy, jossa saat lisäkouluttautua työajallasi.  

  

Näin haet meille töihin

 

Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin hae tehtävään heti! Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla. Viimeinen hakupäivä sunnuntaina 14.3.2021. Olemme sinuun yhteydessä heti käsiteltyämme hakemuksesi, joten sinun ei tarvitse odotella turhia.  
Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Sivunen Hänet tavoitat numerosta +358 10 25 23663 3.3. klo 14–16 ja 11.3. klo 14–16. 

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet, ja hänelle teetetään turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1428764
 • Tehtäväalue: IT
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 14.3.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki