(Poistunut julkaisusta)

IT Service Manager
NRC Group Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Etsimme IT Service Manageria, jota motivoi IT-ratkaisujen kehittäminen liiketoiminnan tarpeet priorisoiden. IT tiimimme on rakentamassa NRC Group Finland Oy:ta palvelevaa IT-arkkitehtuuria ja sovellusympäristöä sekä loppukäyttäjäpalveluita.

Toimintatapamme ovat vasta muodostumassa, joten olet valmiina tarttumaan erilaisiin ja monipuolisiin työtehtäviin ja haasteisiin. Työpöydälläsi on IT-infran, tietoliikenneratkaisujen ja sekä loppukäyttäjäpalveluprojektien koordinointia. Lisäksi työtehtäviisi kuluu tuotannossa olevien palveluiden hallintaa ja niiden kehittämistä. Vikatilanteissa koordinoit selvitystyötä ja kommunikoit eri sidosryhmille. Työssäsi ohjaat ja tuet palvelutoimittajia.

Odotamme 

- aikaisempaa kokemusta kustannustehokkaasta IT-palveluhallinnasta

- näyttöä IT-projektien menestyksekkäästä koordinoinnista

- vahvaa kiinnostusta prosessien ja palveluiden kehittämiseen liiketoiminnan tarpeet priorisoiden

- hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja

- hyvää suullista ja kirjallista suomen- ja englanninkielentaitoa

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan kehittämään tulevaisuuden alaa tukevia IT-ratkaisuja ja -palveluja ketterän IT-tiimimme kanssa. Pääset myös kehittämään itseäsi ja taitojasi monipuolisten haasteiden myötä.

Tule mukaan kasvavaan ja nopeasti uudistuvaan yritykseen!

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of IT Anu Asikainen p. 040 8620 252 ma 13.5. klo 16-17 ja  ma 20.5 klo 15-17 tai sähköpostitse anu.asikainen@vr.fi.

 


Työsuhde-edut

  • Eazybreak

Sähköposti: anu.asikainen@vr.fi Sijainti: Radiokatu 3