IT Service Manager tietovarantojen pariin, MTV Oy
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.12.2021
Houkutteleeko työympäristö, jossa yhdistyvät huippukollegat, moderni työskentelytapa sekä mielenkiintoiset työtehtävät? Etsimme nyt MTV Oy:lle IT Service Manageria data-analytiikan ja tietovarantojen pariin. Roolissa toimit yhteistyössä lukuisten eri sidosryhmien kanssa, osallistut projekteihin ja organisoit kehitystä ympärilläsi osaava tiimi. Tähän monipuoliseen rooliin kannattaa hakea pian, sillä etenemme sopivien kandidaattien kanssa pikaisella aikataululla!
KUVAUS
Tässä tehtävässä olennaista on kehittymishalu, motivoinut työskentelyote ja aito osaaminen data-analytiikassa ja tietovarastoissa. Työpäiväsi kuluvat monipuolisissa työtehtävissä, joissa tarvitaan muun muassa Python ja SQL-osaamista. Isossa roolissa on myös PowerBi ja muut analysointityökalut, joten aiempi kokemus näistä on myös välttämätöntä. Vaikka rooliisi kuuluukin paljon kehitystehtäviä, et pelkää myöskään rutiininomaisempaa tikettien ratkomista.

Tehtävässä on hyvät mahdollisuudet kehittyä ja ottaa vastuullisempaa roolia. Työyhteisönä Maikkari on erityisen kiitelty, joten tulet varmasti viihtymään porukassa!

Tarjoamme


* Mahdollisuuden päästä osaksi näkyvää ja merkittävää suomalaista mediayhtiötä
* Kannustavan ja hyvän työilmapiirin
* Joustavan työajan
* Mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön perehdytysjakson jälkeen


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Tikettien ratkominen ja lähetys eteenpäin kehitystiimille
* Nykytuotannon kehityksen organisointi
* Tunnustenhallinta
* Aktiivinen kommunikointi ICT-tiimin ja sidosryhmien kanssa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva it-alan koulutus (voit olla joko valmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa)
* Aiempaa kokemusta analytiikasta ja tietovarastoista. Työkokemusta tärkeämpää on kuitenkin osaamisesi, jonka olet voinut saada myös vahvan harrastuneisuuden tai opintojen kautta
* Sujuva englannin kielen taito, suomen kielen taito katsotaan eduksi.
* Python- ja SQL-osaaminen
* AI:n perusteiden ymmärtäminen
* PowerBI:n ja muiden analysointityökalujen osaaminen


Eduksi katsomme Snowflake-tietokantojen tuntemuksen ja Azure-osaamisen.

Työntekijänä olet


* Yhteistyökykyinen
* Ratkaisukeskeinen
* Itsenäinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan, tammikuun puolessa välissä
* Kesto: Vuoden 2022 loppuun asti
* Sijainti: Ilmala, Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä MTV:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
MTV Oy on suomalainen mediayhtiö, jonka juuret ulottuvat tv-toiminnan alkuvuosikymmeniin 1950-luvun Suomessa. Pienestä toimijasta on kasvanut mediayhtiö joka uutisoi, viihdyttää ja luo elämyksiä 24 tuntia vuorokaudessa. MTV3, Sub ja AVA ovat koko kansan tuntemia maksuttomia tv-kanavia. MTV Katsomo tarjoaa MTV:n kanavien ohjelmat katsottaviksi verkossa. Arvostamme lahjakkuutta ja luovuutta. MTV:llä arvostetaan yhteistyötä ja koetaan, että siinä on voimaa ja yhdessä tekeminen on palkitsevampaa. Yksi MTV:n arvoista on: Mittaamme edistystämme tarkasti, juhlimme voittoja ja opimme epäonnistumisista.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1534773
  • Tehtäväalue: IT & Tech
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki