(Poistunut julkaisusta)

IT Service Management Specialist (3 positiota)
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

IT SERVICE MANAGEMENT SPECIALIST (3 POSITIOTA)

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama ja finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

 


MITÄ PÄÄSET TEKEMÄÄN IT SERVICE MANAGEMENT SPECIALISTINA OP:LLA?

 

Tehtävänkuvasi IT Service Management Specialistina muodostuu neljästä keskeisestä kokonaisuudesta: kriittisen palvelutuotannon tilannekuvan ylläpitäminen, häiriötilanteisiin reagoiminen ja häiriöviestintä, toimenpiteet häiriötilanteen jälkeen ja DevOps-tiimien tukeminen. Käytännön tasolla tilannekuvan ylläpito tarkoittaa mm. syötteiden seurantaa palveluiden valvontanäkymien kautta, muutoshallinnan seurantaa, teknistä komponenttivalvontaa sekä asiakaskommunikaation seurantaa sosiaalisessa mediassa. Kriittisissä häiriötilanteissa pääset myös tarvittaessa johtamaan toimittajia sekä muita sidosryhmiä tehokkaan viankorjauksen varmistamiseksi. Häiriöviestintä puolestaan pitää sisällään tiedon jakamista organisaation sisällä, ulkoisille asiakkaille ja viranomaisille. Häiriötilanteiden jälkeen osallistut aktiivisesti toimintavarmuuden kehittämiseen ja tarvittavien jatkotoimenpiteiden hahmottamiseen. Tuemme myös OP:n kehitystiimejä varmentamalla valveluiden toimintaa muutosten jälkeen sekä suorittamalla ennalta määrättyjä operointitoimenpiteitä häiriötilanteiden aikana.

 

Kyseessä on varsin monipuolinen tehtävänkuva, joka tarjoaa haastetta mm. sinulle, jolla on jo hieman aikaisempaa kokemusta häiriönhallinnasta. Olemme valmiita syventämään osaamistasi ja kouluttamaan sinusta IT-palveluhallinnan ammattilaisen. Pääset myös vaikuttamaan siihen, miten tiimissä tehdään töitä, sillä kehitämme toimintamme jatkuvasti ketterien menetelmien mukaan. 

 

Tehtävässä menestymisen perusedellytyksiä ovat kyky viestiä ytimekkäästi ja selkeästi sekä kyky oma-aloitteiseen tiedonhakuun. Tiimimme toimii 24/7, joten odotamme sinulta valmiutta katkeamattomaan kolmivuorotyöhön. Toivottavasti pystyt aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

 

 

SINULTA TOIVOMME ENSISIJAISESTI:

 

•    Aikaisempaa työkokemusta IT-palvelutuotannosta
•    ITIL-prosessien tuntemusta (Incident Management, Problem Management)
•    ITSM-työkalujen tuntemusta
•    Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  

 

KATSOMME EDUKSI HAKUPROSESSISSA:

 

•    Finanssialan tuntemuksen

 


TÄTÄ KAIKKEA TARJOAMME SINULLE:

 

•    Erittäin monipuolisen ITSM-roolin, jossa pääset itse vaikuttamaan kehitystyön käytäntöihin ja edistämään finanssialan transformaatiota
•    Kilpailukykyinen kompensaatio
•    Rahanarvoiset henkilökuntaedut ja alennukset OP:n omista tuotteista
•    Kattava työterveyshuolto, laaja hoitokuluvakuutus ja täysajan tapaturmavakuutus
•    Liikunta- ja kulttuurietu
•    Mahdollisuus edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa

 


NÄIN HAET TEHTÄVÄÄ:

 

Voisiko tämä tehtävä olla juuri sinulle sopiva seuraava askel urallasi? Tutustutaan ihmeessä lisää! Voit hakea tehtävää viimeistään 15.12.2019 tai kysyä lisätietoa sähköpostitse tai puhelimitse suoraan Product Owner Ville Jouniolta (ville.jounio(at)op.fi, puh. 0505065450).

 

Olemme sinuun yhteydessä heti käsiteltyämme hakemuksesi, joten sinun ei tarvitse odotella turhia. Toivottavasti pääsemme pian jatkamaan keskustelua kanssasi! Huomioithan, että täytämme positiot heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

 

Tehtävään valittavilta henkilöiltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet, ja heille teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.

 


MIKÄ ON OP KETTERÄ?


OP Ketterä on ennen kaikkea ajattelutavan ja kulttuurin muutos. Tulemme työskentelemään entistä vahvemmin yhdessä: liiketoiminta on kehittämistä ja kehittäminen on liiketoimintaa. Päämääränämme on tuottaa mahdollisimman paljon lisäarvoa asiakkaille. Toimintamalli edellyttää meiltä itseohjautuvuutta, läpinäkyvyyttä ja vastuullisuutta. Yhdessä tulemme kokeilemaan ja oppimaan jatkuvasti toimintaamme parantaen sekä työskentelemään kohti johtavaa ja vetovoimaista finanssiryhmää Suomessa!