IT Service Desk / On-site support Oulu
Barona IT Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2021

Etsimme jatkuvasti yritysasiakkaillemme asiakasrajapinnassa viihtyviä IT-tuen osaajia erilaisiin työasemaympäristön ylläpitotehtäviin. Voit olla etsimässä pitkäaikaisempaa työtä, tai projektityötä lyhyemmälle aikavälille. Voit halutessasi määritellä hakemuksessasi tarkemmin oman kiinnostuksesi IT-tuen kentässä.

Haemme aktiivisesti henkilöitä teknisiin IT-tuen tehtäviin erilaisiin ympäristöihin Oulun alueelle. Tilanteen mukaan työtä tehdään joko toimistolta tai etänä kotoa käsin.

Service Desk

Työssäsi vastaanotat ja ratkot yritysasiakkaiden IT tukipyyntöjä. Työkaluista käytössäsi ovat mm. etäyhteystyökalut, sähköposti ja puhelin. Ongelmatilanteet liittyvät mm. työasemiin, palvelimiin, tulostimiin, verkkoihin, mobiililaitteisiin sekä erilaisiin ohjelmistoihin. Tarvittaessa tukipyyntöjä eskaloidaan toisen tason asiantuntijatiimille tai lähitukeen, mutta lähtökohtaisesti ongelmatilanteet pyritään ratkomaan jo ensimmäisen yhteydenoton aikana. Sinulla on hyvät organisointitaidot ja pystyt hallitsemaan useita asioita samanaikaisesti ajoittain kiireisissäkin työtilanteissa.

Tehtävässä tarvitset vahvaa ongelmanratkaisukykyä sekä osaamista Windows 10, O365 ja AD-ympäristöistä.

Lähitukihenkilö (on-site)

Toimenkuva on laaja ja määrittyy asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Päivittäinen työskentely koostuu mm. työasema-asennuksista, teknisestä ongelmanratkonnasta sekä käyttäjätuesta yritysasiakkaille. Tarvitset järjestelmällistä ja itsenäistä työskentelyotetta sekä reagointivalmiuksia nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Työ edellyttää aikaisempaa kokemusta IT-tuen tehtävistä, sillä asiakasympäristöissä ratkaistavat tietotekniset ongelmat ovat usein haastavia.

IT-asentaja (projektit)

Tehtävänkuvaan kuuluu erilaisten tietoteknisten ongelmien ratkominen, työasemien tietojen varmuuskopiointi, käyttäjien opastus sekä työasemien ja yhteyksien asentaminen käyttökuntoon.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hakijalta tiimityötaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä ja positiivista työasennetta. Lisäksi edellytämme soveltuvaa IT-alan koulutusta tai vahvaa laitetuntemusta esimerkiksi harrastuneisuuden kautta. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti toimistotyöaikojen puitteissa. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi IT-uran alkuvaiheessa olevalle reippaalle, luontevasti asiakasrajapinnassa toimivalle henkilölle, jolla on palava halu kehittyä IT-alalla.

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi erilaisissa teknisen tuen tehtävissä Oulun alueella
  • Monipuoliset teknisen tuen tehtävät vaihtelevissa työympäristöissä
  • Motivoivan työskentelyilmapiirin ja tuen työssäsi onnistumiseen

Mikäli pidät asiakasrajapinnassa toimimisesta ja sinulla on valmiudet monipuolisessa teknisessä ympäristössä toimimiseen, voit olla etsimämme henkilö!

Jos olet kiinnostunut IT-alan työmahdollisuuksista, laita meille avoin hakemuksesi mahdollisimman pian ja liitä mukaan CV:si. Mainitsethan hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet lähtökohtaisesti kiinnostunut. Liitäthän hakemukseesi tiedon jos sinulla on auto käytössäsi.

Toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti, etäyhteyksiä hyödyntäen.

Osassa ympäristöjä tehtävään valituille henkilöille teetetään henkilöturvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1493531
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu, Ii, Kempele