(Poistunut julkaisusta)

IT Service Desk Asiantuntija
Euroclear Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2019

Etsimme IT- tiimiin vahvistukseksi määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2020 loppuun IT Service Desk asiantuntijaa. Tehtävä on määräaikainen ja osa-aikainen ja sopii erinomaisesti esimerkiksi loppuvaiheen opiskelijalle. Työtä on mahdollisuus tehdä osa-aikaisesti lukuvuoden aikana ja kesäkautena täysipäiväisesti. Service Deskimme työskentelee vuoroissa ja tehtävässä on mahdollisuus tehdä töitä joustavasti opintojen ohella iltapainotteisesti.

Haemme tehtävään innostunutta IT-alan tulevaisuuden osaajaa, jolla on kertynyt jo jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävässä on mahdollisuus oppia ja kehittyä alan huippuammattilaisten tuella ja ohjauksella. Sinun ei tarvitse osata kaikkea, vaan perehdytämme ja ohjaamme sinua tehtävässä. Service deskimme on IT-organisaation keskeisiä toimintoja ja tehtävänämme on vastata korkealaatuisesta 1. tason tuesta bisneksellemme.

Service Deskin tehtäviin kuuluu mm:

  • Toimia loppukäyttäjille IT:n ensimmäisen tason kontaktina (Single Point Of Contact).
  • Tarjota käyttäjillä teknistä tukea ja ratkaista L1-tason häiriöitä ja palvelupyyntöjä
  • Koordinoida IT:n L2 ja L3 tason asiantuntijoiden työtä, seurata että häiriöt ja palvelupyynnöt ratkaistaan tavoiteajassa ja pitää loppukäyttäjät ajan tasalla työn etenemisestä.
  • Ylläpitää teknistä dokumentaatiota.
  • Hallinnoida tiettyjä IT-järjestelmiä ja työkaluja

Profiilisi

Viihtyäksesi tehtävässä pystyt toimimaan joustavasti nopeastikin muuttuvassa ympäristössä, nautit ongelmanratkaisusta ja olet luonteva asiakaspalvelutyössä. Meillä pääset käyttämään työkielenä suomen lisäksi myös englantia.
Lisäksi toivomme, että sinulla on:

  • IT-tehtävään soveltuva koulutus tai opinnot loppusuoralla
  • Hyvät taidot yleisten Office-työkalujen käytöstä ja kyky omaksua nopeasti uusien sovellusten käyttö- ja ylläpitotaidot.
  • Soveltuvuus ja motivaatio vaativiin asiakaspalvelutehtäviin.
  • Kaikki aikaisempi työkokemus IT-alalta katsotaan eduksi erityisesti tuki- ja ylläpitotehtävissä.

Miksi meille?

IT-tiimimme koostuu huippuammattilaisista erilaisista taustoista ja panostamme uusiin teknologioihin. Työskentelytapamme on ketterä, hierarkiamme on matala ja teemme töitä hyvällä fiiliksellä. Meillä pääset kehittymään näkemään ja olemaan mukana organisaatiossa, jossa IT:hen todella panostetaan! Mikäli nautit teknisistä haasteista ja uusista teknologioista, meillä et pääse kyllästymään!

Toimistomme sijaitsee Kampin kauppakeskuksessa hyvin yhteyksien ja palveluiden äärellä.

Lähetä hakemuksesi osoitteessa www.jobs.euroclear.com viimeistään 1.12.2019.

Lisätietoja

tehtävästä saat Head of IT Operations Tommi Kaiturilta, tommi.kaituri@euroclear.eu