(Poistunut julkaisusta)

IT Sales Support
Temp-Team Finland Oy / Tata Consultancy Services

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2019

Yritysesittely


Grow. Create. Think Digital.

Tata Consultancy Services (TCS) on kansainvälinen digitaalisten palveluiden konsulttiyhtiö.
TCS:n juuret johtavat Tata Group:iin, joka on intialainen globaali monialakonserni. Yhtiössä työskentelee noin 400 000 asiantuntijaa, jotka tukevat asiakkaittaan ympäri maailmaa vuoden jokaisena päivänä. TCS on kehittynyt strategisesta IT konsultoinnista innovatiivisiin ratkaisuihin ja palveluihin.

Työnkuvaus


Oletko etsimässä työtä IT-alalta kansainvälisessä yhtiössä? Asiakkaamme hakee tiimiinsä energisen henkilön, jolla on halua kehittyä tehtävän mukaan. Intohimosi on muokata digitaalista tulevaisuutta, kerätä kokemusta ja tutustua erilaisiin kulttuureihin. Asiakkaamme Tata Consultancy Services (TCS) etsii juuri nyt kaltaistasi motivoitunutta talenttia.

Roolissa teet tiiviisti yhteistyötä Suomen maajohtajan ja myyntitiimin kanssa. Autat myyntiprosessissa dokumentoinnin ja ehdotusten tekemisessä sekä avustat esittelymateriaalin luomisessa ja markkinoinnissa.

Mitä odotamme sinulta?


- Olet vastikään valmistunut ja sinulla on korkeakoulututkinto
- Sinulla on laajaa teknologiaymmärrystä
- Olet kerännyt käytännön kokemusta opiskeluajoilta tai työharjoittelusta tietotekniikan alalta
- Digi-maailma kiehtoo sinua ja sinulla on palava halu olla siinä osallisena
- Puhut sujuvasti englantia ja suomea
- Tunnet itsesi kotoisaksi kansainvälisessä ympäristössä

Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja kommunikaatiotaidot. Toivomme, että olet nopea oppimaan uutta. Sinulla tulee olemaan mahdollisuus matkustaa Euroopassa työtehtävien merkeissä.

Lisätiedot ja hakeminen


Rekrytointi toteutetaan yhdessä Temp-Teamin kanssa ja valittu henkilö tulee työllistymään Temp-Teamin kautta vuokratyösuhteeseen.
Kerro meille, miksi olisit loistava vahvistus TCS:n joukkoon! Hae tehtävää jättämällä ansioluettelosi rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – IT Sales Support. Muista, että hyvin kirjoitettu hakemuskirje kertoo sinusta rekrytoijalle enemmän, kuin pelkkä CV.

Kysymyksiä rooliin tai rekrytointiprosessiin liittyen voi esittää Temp-Teamin konsultti Mona Suihkolle (mona.suihko@temp-team.fi, puh. 040 185 1080).