(Poistunut julkaisusta)

IT Recruiter, Studentwork
Studentwork Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2018

IT Recruiter Studentworkille

Onko sinun tavoitteenasi päästä muuttamaan ja rakentamaan tulevaisuuden työelämää? Onko sinun unelmasi päästä tekemään merkityksellistä työtä ja mahdollistamaan uusien merkityksellisten urien syntymistä? 

Jos näin on, me haluaisimme, että sinä tulisit tekemään näitä meidän kanssamme. Olemme Studentworkillä tavattoman ylpeitä siitä, että saamme joka päivä työllistää nuoria osaajia asiantuntijatehtäviin. Samalla autamme eri toimialoilla toimivia asiakkaitamme onnistumaan.

Etsimme sinua IT Recruiter Helsingin toimistollemme


Etsimme myynnillistä ja intohimoa omaavaa IT-rekrytoijaa (Consultant Manager) Helsinkiin ratkaisemaan asiakkaidemme henkilöstötarpeita ja auttamaan nuoria osaajia eteenpäin urillaan! Studentworkin rekrytointi koostuu kunnianhimoisista ja toimeliaista matchmakereista, joilla on intohimoa ja halua saavuttaa tuloksia sekä kehittyä työssään. Nyt etsimme joukkoomme rekrytoijaa työskentelemään nimenomaan IT-alan toimeksiantojen parissa löytämällä parhaat kandit ja tuottamaan maan parhaan rekrytointikokemuksen. Tehtävänäsi on tarttua nopeasti asiakkaamme tarpeisiin ja etsiä heille sopivimmat työntekijät. Työtehtäviin kuuluvat asiakaslähtöisen ja tavoitteellisen rekrytointiprosessin kokonaisvaltainen hoitaminen. Lisäksi toimit yhteyshenkilönä jo olemassa oleville asiakasyrityksillemme ja konsulteillemme.

Omaat jo rekrytointikokemusta ja sinusta huokuu positiivista energiaa kaikkeen tekemiseen. IT-alan monialaisuus on sinulle tuttu kokonaisuus joko työkokemuksen, opintojen tai harrastuneisuuden kautta. Tuot meille viimeisintä tietotaitoa IT-maailmasta, tunnet alan termistöä ja käsitteistöä sekä osaat tunnistaa IT-alalla toimiviemme asiakkaiden tarpeita ja löytää heille juuri heille sopivat IT-osaajat. Odotamme sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Meille tärkeintä on löytää kollegoita, jotka täydentävät kulttuuriamme ja jakavat arvomme:

  • ALWAYS DELIVER: Sinulta löytyy myyntiviettiä ja kovaa tahtoa tehdä tulosta. Haluat löytää parhaat ratkaisut asiakkaillesi.
  • BE CREATIVE: Uteliaisuus ja halu kehittyä vievät sinua eteenpäin. Innostut, kun pääset luomaan verkostoja, etsimään ratkaisuja ja oppimaan uutta.
  • TAKE RESPONSIBILITY: Et pelkää vastuuta tai paineen alla työskentelemistä. Sinulla on erinomaiset itsesi johtamisen taidot.
  • SHARE FUN: Tässä työssä olet yhteydessä kymmeniin ihmisiin työpäiväsi aikana. Hyvä meininkisi välittyy työkaverien lisäksi myös asiakkaille, konsulteille ja työnhakijoille.

Olemmeko match?

Ensisijaisesti me tahtoisimme kuulla, mitä osaamista toisit meille ja mitä sinä haluaisit oppia meillä. Jos tunnistat itseäsi yllä mainitusta ja haluaisit osaksi mahtavaa työyhteisöämme, voit olla etsimämme henkilö. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen (38 h/vko). Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä ja täytämme paikan heti soveltuvan osaajan löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, viimeistään 27.1.2019. Tehtävässä aloitus on mahdollisimman pian alkuvuodesta 2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimistotyöaikaan Recruitment Team Manager Marjukka Laakso, p. 050 5732 425 ​tai marjukka.laakso(at)studentwork.com.