(Poistunut julkaisusta)

IT-ratkaisuarkkitehti
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

ISS Palveluissa tietohallinnon tehtävänä on tuottaa liiketoimintaa tukevia, ketteriä järjestelmäratkaisuja kustannustehokkaasti sekä tukea ISS:n eri yksiköitä parhaalla mahdollisella tavalla näiden päivittäisessä operatiivisessa toiminnassa. Yksikkö toimii tiiviissä yhteistyössä ISS Group IT -tasolla ja pyrkii hyödyntämään muiden ISS-maiden sekä alan parhaita ratkaisuja tavoitteena kehittää liiketoimintaa tietotekniikan avulla.


ISS Palveluiden tietohallinnossa työskentelee 8 alan ammattilaista ja tätä tiimiä vahvistamaan haemme nyt infrapalveluihin keskittyvää  IT-ratkaisuarkkitehtia.


ISS Palveluissa IT-infrapalvelut hoidetaan yhteistyössä eri ulkoistuskumppaneiden kanssa. Ratkaisuarkkitehtinä vastaat erilaisista konesali-, työasema- ja tietoliikennepalveluihin liittyvistä ratkaisuista, jotka muodostavat alustan  eri liiketoimintaa tukeville IT-ratkaisuille. Lisäksi tehtävänäsi on kehittää ISS Palveluiden tietohallinnon ITSM-järjestelmää ja osallistua tietohallinnon omien prosessien kehittämiseen.


Edellytämme kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, yhteistyökykyä, positiivista asennetta,  oma-aloitteisuutta, itsenäistä työskentelytapaa sekä sujuvaa englannin kielen taitoa. Koulutuksesi voi olla tradenomi, insinööri, FM, KTM tai DI. Saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on näyttöä ja kokemusta yllämainituista infrapalveluista sekä aitoa kiinnostusta tietohallinnon sisäisten prosessien kehittämiseen.


Toivomme, että olet tottunut toimimaan hyvässä yhteistyössä erilaisten ihmisten, sidosryhmien ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Omaat hyvät tiimityötaidot ja työskentelyotteesi on oma-aloitteinen, itsenäinen ja ratkaisukeskeinen. Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen tehtäväkentän maan johtavassa kiinteistöpalveluyrityksessä. Tässä tehtävässä pystyt organisoimaan työpäiväsi joustavasti ja siten sovittamaan työn ja muun elämän hyvin yhteen.


Lisätietoja tehtävästä antaa viikoilla 37-38 toimistoaikojen puitteissa tietohallintojohtaja Eija Aspelin 050 448 4944.


Kiinnostuitko? Hae avoinna olevaa paikkaa oheisen linkin kautta heti, tai viimeistään 27.9.2020. Liitäthän myös CV:si mukaan.