IT Ratkaisuarkkitehti, ohjelmistorobotiikka RPA
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2021

ISS on maailman johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla; kehitämme asiakkaiden liiketoimintaa tekemällä ympäristöstä toimivan, tuottavan ja viihtyisän. Suomessa ISS työllistää valtakunnallisesti 8 000 ammattilaista, jotka työskentelevät teknisten palveluiden, kiinteistöhuollon, siivouksen, turvallisuuden, ravintolatoiminnan sekä aula- ja työpaikkapalveluiden tehtävissä. ISS:n ammattilaisiin voi tutustua osoitteessa toissa.iss.fi. Lisätietoa ISS:stä yrityksenä löytyy osoitteista iss.fi ja issyritysvastuuraportti.fi.

ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Jotta tämä toimintamme tarkoitus toteutuu, tuotantoamme ja liiketoimintaamme tukee iso joukko omien alojensa huippuosaajia, jotka yhdessä vaikuttavat toisaalta siihen, että ISS:läisten arki rullaa ja toisaalta siihen, että prosessimme, työkalumme ja koulutusohjelmamme ovat ajan tasalla ja sopivasti aikaansa edellä. Näiden osaajien joukossa on HR-, talous-, tietohallinto-, hankinta-, rekrytointi- ja viestintäalan ammattilaisia. 

ISS Palveluiden tietohallinto on osa ISS-konsernin globaalia IT-organisaatiota. Suomessa tietohallinnossa työskentelee 9 ammattilaista sisältäen uuden Integraatio & Automaatio –tiimiimme.


  

Nyt haussamme on uuteen pieneen ja dynaamiseen tiimiimme RATKAISUARKKITEHTI, OHJELMISTOROBOTIIKKA pääkonttorillemme Helsingin Pitäjänmäkeen. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.


Tehtävässäsi vastaat yhdessä tiimisi kanssa valikoitujen liiketoimintaprosessien kehittämisestä ohjelmistorobotiikkaa ja integraatioteknologioita hyödyntäen. Toimit ohjelmistorobotiikan asiantuntijana. Työpäiväsi koostuvat monipuolisista kehitys- ja ylläpitotehtävistä. Tehtäväkenttääsi kuuluu prosessien ja työnkulkujen suunnittelua, määrittelyä ja automatisointia sekä toimittajaohjausta. Toimit läheisessä yhteistyössä liiketoimintayksiköiden, tietohallinnon, ISS-konsernin IT-organisaation ja palvelutoimittajiemme kanssa. Ohjelmistorobotiikan avulla automatisoit useasti toistuvia manuaalisia työnkulkuja esimerkiksi onboarding-prosessiin liittyvät IT-laitteiden, henkilökorttien, kulkutunnisteiden ja järjestelmien käyttöoikeuksien tilausprosessit.


Tehtävässä onnistuaksesi voit olla kokemusta omaava tai uran alkupuolella oleva ammattilainen. Omaat kokemusta ohjelmistorobotiikasta ja projektityöstä. Arvostamme lisäksi kokemusta liiketoimintajärjestelmistä, liiketoimintaprosessien kehittämisestä, monitoimijaympäristössä toimimisesta ja manuaalisten työnkulkujen automatisoinnista. Toivomme, että sinulla on teknisen alan korkeakoulututkinto tai muu soveltuva koulutus tehtävään. Sertifikaatit tai täydennyskoulutukset luetaan eduksi.


Persoonaltasi olet utelias, asiakaslähtöinen ja ratkaisukeskeinen. Työskentelyotteeltasi olet oma-aloitteinen ja aktiivinen. Aloitat uudet projektit innolla ja saatat ne myös tunnollisesti maaliin. Haluat ylläpitää osaamistasi ja kehittyä jatkuvasti ammatillisesti. Viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä kirjallisesti että suullisesti. Termit RPA, prosessiautomaatio, XML ja REST ovat sinulle tuttuja. Kykenet puhumaan teknisesti ja ei-niin-teknisesti toteutuksista ymmärtäen, että teknologian avulla ratkotaan ongelmia, mutta ihmisten kanssa tehdään töitä.


Tarjoamme sinulle haastavan, kokoaikaisen ja monipuolisen työpaikan suuressa, kansainvälisessä konsernissa. Tulevat työkaverisi ovat ammattitaitoisia, avuliaita ja huumorintajuisia ihmisiä, joiden kanssa on ilo tehdä töitä. Meillä voit työskennellä joustavasti. Saat mielenkiintoisen tehtävän kiinteistöpalvelualalla, jossa pääset sekä kehittämään että kehittymäänPääset vaikuttamaan uuden tiimin toimintaan ja oman työnkuvasi sisältöön. Tule meille rakentamaan omaa urapolkuasi ja luomaan kanssamme maailmaan tiloja, joissa on hyvä olla!


Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Roni Tindell numerosta 050 594 0014. Voit ottaa yhteyttä myös WhatssApissa tai sähköpostitse roni.tindell(at)fi.issworld.com.


Mikäli kiinnostuit tehtävästä, käy jättämässä oheisen linkin kautta lyhyt hakemuksesi mahdollisimman pian tai viimeistään 16.1.2022. Lisää hakemukseesi mukaan myös CV:si. Olemme sinuun pian yhteydessä!


  


ISS connecting people and places to make the world work better.


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1543517
  • Tehtäväalue: IT & Tech
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki