(Poistunut julkaisusta)

IT-ratkaisuarkkitehteja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018

ISS Palveluissa tietohallinnon tehtävänä on tuottaa liiketoimintaa tukevia, ketteriä järjestelmäratkaisuja kustannustehokkaasti sekä tukea ISS:n eri yksiköitä parhaalla mahdollisella tavalla näiden päivittäisessä operatiivisessa toiminnassa. Yksikkö toimii tiiviissä yhteistyössä ISS Nordic ja Group IT-tasolla ja pyrkii hyödyntämään muiden ISS-maiden sekä alan parhaita ratkaisuja. ISS Palveluiden tietohallinnossa on  IT-infrastruktuuri ja järjestelmien perusylläpito pääosin ulkoistettu, joten tietohallinnon vastuut painottuvat projektien läpiviemiseen ja järjestelmätukeen, tavoitteena kehittää liiketoimintaa tietotekniikan avulla


ISS Palveluiden tietohallinnossa työskentelee 7 alan ammattilaista ja tätä tiimiä vahvistamaan haemme nyt kahta  IT-ratkaisuarkkitehtia.


Ratkaisuarkkitehtinä vastaat erilaisista liiketoimintaa tukevien IT-ratkaisujen kehittämisestä alkaen liiketoimintaprosessien ja järjestelmien määrittelyistä aina toteutukseen saakka valitun yhteistyökumppanimme kanssa.  


Toisen ratkaisuarkkitehdin tehtävä keskittyy tukemaan nyt käytössä olevaa kiinteistötoimialan toiminnanohjausjärjestelmää ja kehittämään siihen liittyviä prosesseja yhteistyössä liiketoiminnan kanssa. Jatkossa ratkaisuarkkitehti osallistuu ISS-konsernin uuden, globaalin IT-ratkaisun käyttöönottoon.


Toinen tehtävä puolestaan liittyy ISS Palveluiden toiminnan kannalta erittäin keskeiseen työvuorosuunnittelu-, työajanseuranta- ja palkkahallintoprosessiin. Tässä tehtävässä IT-ratkaisuarkkitehdin vastuulla on ymmärtää koko prosessi kaikkine siihen liittyvine sovelluksineen ja määrätietoisesti kehittää koko prosessia tietotekniikan avulla yhteistyössä eri tukitoimintojen kanssa.


Edellytämme kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, yhteistyökykyä, positiivista asennetta,  oma-aloitteisuutta, itsenäistä työskentelytapaa sekä sujuvaa englannin kielen taitoa. Koulutuksesi voi olla tradenomi, insinööri, FM, KTM tai DI. Saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on näyttöjä järjestelmäkehityshankkeista  ja aitoa kiinnostusta liiketoiminnan kehittämiseen IT:n avulla. Pystyt keskustelemaan liiketoiminnan kanssa heidän ymmärtämällään kielellä ja kääntämään liiketoiminnan tarpeet tietotekniikan kielelle sekä kuvaamaan tietotekniikan asettamat reunaehdot.


Toivomme, että olet tottunut toimimaan hyvässä yhteistyössä erilaisten ihmisten, sidosryhmien ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Omaat hyvät tiimityötaidot ja työskentelyotteesi on oma-aloitteinen, itsenäinen ja ratkaisukeskeinen. Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen tehtäväkentän maan johtavassa kiinteistöpalveluyrityksessä. Tässä tehtävässä pystyt organisoimaan työpäiväsi joustavasti ja siten sovittamaan työn ja muun elämän hyvin yhteen.


Lisätietoja tehtävästä antaa viikolla 47 toimistoaikojen puitteissa tietohallintojohtaja Eija Aspelin 050 448 4944.


Kiinnostuitko? Hae avoinna olevaa paikkaa oheisen linkin kautta heti, tai viimeistään 30.11.2018. Liitäthän myös CV:si mukaan.ISS Palveluissa työskentelee yli 600 toimihenkilöä sekä työnjohdollisissa että liiketoimintoja tukevissa tehtävissä ympäri Suomea. Haluamme olla alan edelläkävijä kehittäen ratkaisuja, jotka tuottavat lisäarvoa asiakkaillemme ja helpottavat palveluammattilaistemme arkea. Huolehdimme asiakkaan kiinteistöistä ja niihin liittyvistä palveluista kuin omistamme, ja visiomme onkin olla maailman paras palveluyritys. Arvokkain resurssimme on ihmiset. Haluamme palvella asiakkaitamme suurella sydämellä, ja toiminnastamme välittyykin "Power of the Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.