(Poistunut julkaisusta)

IT-Projektipäällikkö/Erityisasiantuntija
Keva

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Tule mukaan kehittämään Kevaa – haemme nyt vahvistukseksi IT-projektipäällikköä/erityisasiantuntijaa infra- ja arkkitehtuuripalvelut -tiimiin tietoturvaan ja tietosuojaan liittyvien tehtävien pariin.

Oletko valmis astumaan uusiin haasteisiin ja haluat tehdä työtä, jota arvostetaan ja jolla on merkitystä? Tiimissämme pääset mukaan laaja-alaiseen kehitystyöhön sekä Kevan asiantuntijoiden, että tietojärjestelmätoimittajien kanssa. Erityisasiantuntijana osallistut tietoturva- ja tietosuojatiimin toimintaan.

Tietoturvan ja tietosuojan osalta Kevassa on meneillään useita kehityshankkeita. Ensimmäisiä tehtäviäsi on toimia asiantuntijana EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisten vaatimusten käyttöönottoprojektissa, joka on osa Kevan tietosuojahanketta.

Jatkossa projektipäällikkönä vastaat omien kehitysprojektiesi johtamisesta alkusuunnittelusta käyttöönottoon. Huolehdit, että projektissa saavutetaan sisällöllisesti halutut tulokset sekä edetään aikataulu- ja kustannustavoitteiden mukaisesti.

Sinun ei tarvitse olla kaikissa alueissa huippuosaaja, mutta sinulla tulee olla halu ja kyky kehittää itseäsi työtä tekemällä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • erinomaisia ongelmanratkaisutaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • asioihin tarttumista, aktiivista työotetta ja halua oppia uutta
  • kykyä ymmärtää laajoja kokonaisuuksia ja tuottaa prosessikuvauksia, dokumentaatioita ja suunnitelmia
  • ymmärrystä tietoturvasta ja tietosuojasta organisaatiossa teknisellä tasolla 
  • kykyä soveltaa EU GDPR-tietosuoja-asetusta käytännön tilanteissa.

Arvostamme myös kokemusta projektipäällikkönä sekä toimittaja- ja asiakasrajapinnassa toimimisesta.

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisella ja kehittyvällä alalla, organisaatiossa, joka panostaa tietoturvaan ja tietosuojaan. Pääset kehittämään omaa osaamistasi osaavan ja kannustavan asiantuntijajoukon ympäröimänä.

Lisätietoja tehtävästä antaa IT-päällikkö Juha Mäkinen, juha.makinen@keva.fi.