It-projektipäällikkö

LUT-yliopisto
Tietoa tehtävästä

Haemme projektipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Tietohallinto-yksikkö tuottaa LUT-yliopiston ja LAB-ammattikorkeakoulun henkilökunnan ja opiskelijoiden tarvitsemat tietotekniset palvelut sekä huolehtii niiden toimivuudesta, tietoturvallisuudesta ja käyttötuesta. Päätehtäväsi on toimia it-projektipäällikkönä sekä ulkoisissa että sisäisissä tietojärjestelmien käyttöönotto- ja kehittämishankkeissa.

Tunnet olosi kotoisaksi työskennellessäsi yhdessä it- ja substanssiammattilaisten kanssa. Sinulla on kokemusta projektien vetämisestä ja aito halu kehittää osaamistasi. Olet aktiivinen, vastuuntuntoinen ja yhteistyökykyinen tiimiläinen. Tartut tekemiseen kehittämislähtöisellä ja systemaattisella otteella. Luot projekteille omalla toiminnallasi onnistumisen ilmapiirin.

Lähestyt toiminnan prosesseja, tietoa, tietojärjestelmiä sekä projekteja analyyttisesti eikä isojenkaan kokonaisuuksien hahmottaminen tuota ongelmia. Koulutuksesi ja työkokemuksesi antavat vankan pohjan haasteista suoriutumiseen.

Mikäli tunnistat edellä olevasta itsesi, voit olla etsimämme henkilö. Tartu rohkeasti haasteeseen! Työskentelypaikaksesi voit valita joko Lappeenrannan tai Lahden yliopistokampuksen – joustavia etätyömahdollisuuksia unohtamatta.

Työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy yliopistojen muun henkilökunnan palkkausjärjestelmän mukaan. Tehtävä sijoittuu vaativuustasoille 9–10. Lisäksi maksetaan henkilökohtaista palkanosaa (6–50 %). Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Lisätietoja antaa tietohallintojohtaja Antti Sirviö, puh. 040 582 0878, antti.sirvio@lut.fi.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 20.4.2021 sähköisen järjestelmämme kautta.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 20.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Tietohallintojohtaja Antti Sirviö, puh. 040 582 0878, antti.sirvio@lut.fi

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta