IT-projektipäällikkö

Realia Group Oy
Tietoa tehtävästä

Haemme nyt meille uutta työkaveria Realian digikehitysyksikköön Helsingin Pitäjänmäelle. Tehtävämme Digikehityksessä on vastata Realian digitaalisen ratkaisujen kehittämisestä asiakasrajapinnan ja asioinnin sekä palveluntuotannon työkalujen alueilla.

Oletko sinä etsimämme

IT-PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Tässä tehtävässä pääset mukaan määrittämään ja toteuttamaan Realian Digikehityksen nimettyjä projekteja pääpainona mm. yritysintegraatioiden järjestelmäharmonisoinnit, konsernin taloushallinto ja HR-järjestelmät. Kehitystyötä ja projekteja tehdään tiiviisti yhdessä liiketoimintojen, kumppaneiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Osallistut aktiivisesti liiketoiminnan kehityshankkeiden projektointiin ja vastaat nimettyjen projektien läpiviennistä. Pääset myös mukaan kehittämään yhdessä tiimin kanssa Digikehityksen toimintamalleja.

Toimit IT-projektipäällikkönä tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan, digikehityspäällikön ja kehitystiimin kanssa. Vastuullasi on valmistella ja viedä eteenpäin erityisesti ostettujen yritysten järjestelmien harmonisointia ja siirtoa Realian IT-toimintaympäristöön. Toimit linkkinä ja tulkkina liiketoiminnan ja kehitystiimin välillä sekä vastaat toteutuksen etenemisestä projekteissa aikataulun ja budjetin mukaisesti.

Tällaisia ominaisuuksia arvostamme:

Jotta menestyisit tehtävässä, odotamme sinulta kokemusta vaatimusmäärittelystä, projektoinnista ja projektijohtamisesta. Omaat IT-taustaa ja kokemusta projektityöskentelystä, tunnet digikehityksen työmenetelmiä, työkaluja ja sinulla on kokemusta työskentelystä toimittajien kanssa.

Tärkeintä on, että saat vietyä eteenpäin määriteltyjä projekteja pitäen mielessä niin liiketoiminnan kuin palvelun käyttäjien tarpeet. Sinulla on kykyä hahmottaa kuinka liiketoiminta voi hyötyä eri teknologioista ja palveluista. Toki tarvitset myös draivia, asennetta, oma-aloitteisuutta ja rohkeutta sekä sopivan koulutustaustan. Viihdyt nopearytmisessä ympäristössä ja pidät langat käsissäsi eri projektien osalta. Sujuva kommunikointi on itsestäänselvyys, tulethan toimimaan valtavan sidosryhmäviidakon keskellä.

Mitä me tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän osana kasvavaa ja kehittyvää yritystä. Pääset Realian digitekemisen ydintiimiin, joka toimii koko toimialan digitalisoinnin suunnannäyttäjänä hyödyntäen parhaita teknologioita, kumppaneita ja palveluja. Työsi tueksi saat myös mukavat ja asiantuntevat työkaverit sekä ison konsernin kilpailukykyiset edut ja kehittymismahdollisuudet. Tehtävässä raportoit konsernin Digitiimin vetäjälle Sallalle. Kyseessä on vakituinen tehtävä ja aloitus on sopimuksen mukaan, heti kun sopiva tekijä löytyy.

Näin pääset työkaveriksemme!

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Digital Development Salla Hurnonen, puh. 045 139 7754, soittoaikoina ti 30.3. klo 8-9, to 1.4. klo 15-16 tai to 8.4. klo 15-16. Haethan tehtävää 22.4.2021 mennessä. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 22.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Salla Hurnonen

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta