(Poistunut julkaisusta)

IT-Projektipäällikkö
Helsingin Yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2020

Haemme Helsingin yliopiston Tietotekniikkakeskuksen Tietotekniikkaratkaisut-yksikköön

IT-PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ 

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on

  •     työkokemusta laajojen kehittämishankkeiden/tietojärjestelmien käyttöönottoprojektien vetämisestä
  •     osaamista integraatioista
  •     erinomaiset yhteistyö- ja koordinointitaidot
  •     kykyä omaksua nopeasti laajoja ja vaativia tehtäväkokonaisuuksia
  •     määrätietoisuutta ja rohkeutta tarttua uusiin kehittämishaasteisiin.

Hyvän suomen kielen taidon lisäksi tarvitset työssäsi hyvää englannin kielen taitoa (suullinen/kirjallinen).

Lisäksi arvostamme 
    • osaamista tietojärjestelmähankinnoista (erityisesti julkisen puolen kilpailutukset)
    • ymmärrystä modernista sovelluskehityksestä
    • asiakaskeskeistä otetta palveluiden kehittämiseen
    • halua kehittää toimintaa hyvässä yhteistyössä asiakaslähtöisesti eri sidosryhmien kanssa
    • ylempää korkeakoulututkintoa.

Ensimmäiset projektisi liittyvät pääasiallisesti Helsingin yliopistossa lukuvuoden 2020 - 2021 aikana käyttöönotettavan opintotietojärjestelmän järjestelmäkehitykseen ja integraatioihin. Lisäksi toimit teknisenä projektipäällikkönä opintosektorin järjestelmäkokonaisuuden muissa kehittämishankkeissa sekä koordinoit yhteistyötä Tietotekniikkakeskuksen ja Opetus- ja opiskelijapalvelut -yksikön kanssa.

Tarjoamme nykyaikaisen ja hyvinvoivan työyhteisön. Tuemme itseohjautuvaa ja verkostoitunutta toimintatapaa. Esimiehemme on koulutettu valmentavaan esimiestyöhön. Kehitämme digitaalisia palveluita Digihub-yhteisössä (https://www.helsinki.fi/fi/yhteistyo/digihub) ketterin menetelmin. Yliopistossa toimii myös aktiivinen lean-verkosto. Kanssamme pääset kehittämään toimintaamme ja omaa asiantuntijuuttasi. Huolehdimme hyvinvoinnistasi ja arkesi sujuvuudesta mm. joustavien työaikojen sekä edullisten ja monipuolisten Unisportin liikuntapalveluiden avulla. 

Palkka on 3.800 - 4.500 euroa kuukaudessa. Voit esittää myös oman palkkatoivomuksesi. Työsuhde on vakituinen ja siinä on kuuden kuukauden koeaika. 

Annamme mielellämme lisätietoja: 20.7.2020 alkaen tietotekniikkapäällikkö Timo Kauramäki, timo.kauramaki@helsinki.fi, 050 3380759 sekä 10.8.2020 alkaen Projektitoimintatoimintaryhmän vetäjä Anna Vierikko, anna.vierikko@helsinki.fi, 040 8347184. Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa hr-asiantuntija Pirkko Tikkanen, pirkko.tikkanen@helsinki.fi, puh. 02941 44282.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta https://www.helsinki.fi/fi/avoimet-tyopaikat/it-projektipaallikko Hae paikkaa -linkistä viimeistään 16.8.2020. Sinun ei tarvitse täyttää järjestelmässä kuin henkilötietosi ja liittää lyhyt hakemus, missä kerrot osaamisestasi ja CV pdf-muodossa. Jos olet jo yliopistolainen, hae SAP HR -portaalin kautta https://saphr.it.helsinki.fi/irj/portal (välilehti Ura ja työ > Työpaikkojen haku).  

Helsingin yliopiston Tietotekniikkakeskuksessa työskentelee 200 IT-alan ammattilaista. Vastaamme yliopiston kansainvälisen tason IT-infrastruktuurin ja -palveluiden kehittämisestä ja ylläpidosta yliopiston opetuksen ja huippututkimuksen tarpeisiin. Tutustu työyhteisöömme https://www.helsinki.fi/fi/it/tike-rekry.

Helsingin yliopisto on yksi maailman parhaista monitieteellisistä tutkimusyliopistoista. Yliopistossa on 11 tiedekuntaa ja lisäksi erillisiä laitoksia. Olemme monialainen, moderni ja kansainvälinen noin 8000 työntekijän työyhteisö, joka tarjoaa kasvumahdollisuuksia kunnianhimoisille tutkijoille, opettajille, asiantuntijoille ja opiskelijoille sekä parhaille ajatuksille, menetelmille ja käytännöille. 

#helsinkiunicareers Avainsanat: IT, projekti, digitaalisten palveluiden kehittäminen, integraatiot, robotisointi, ICT-hankinnat, tietojärjestelmähankinnat, verkkopalveluprojektit