(Poistunut julkaisusta)

IT-projektipäällikkö
ATR Soft Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2020

IT-projektipäällikkö Turkuun

Etsimme Turun toimistoomme kokenutta projektipäällikköä vastaamaan laajojen ohjelmistokehityshankkeiden vetämisestä. Oletko sinä ihmisläheinen ja asiakaspalveluhenkinen ohjelmistokehitystä tunteva projektipäällikkö, jolla pysyy isot kokonaisuudet hanskassa tiukoissakin tilanteissa? Mikäli vastasisit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Vastuisiisi kuuluu yhden tai useamman laajan ohjelmistokehityshankkeen IT-puolen veto tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Työskentelet pääosin itsenäisesti asiakkaidemme tiimin kanssa, ja usein myös heidän tiloissaan. Vetämäsi hankkeet ovat sellaisia asiakkaidemme hankkeita, missä ATR Softilla ei välttämättä ole roolia varsinaisen ohjelmistokehityksen saralla, mitä muuten toki paljon teemme. Tähän rooliin etsimme projektijohdon ammattilaista, emme koodaavaa projektipäällikköä. Ohjelmointiosaamisesta on toki aina hyötyä, mutta tässä roolissa sinun tehtäviisi ei kuulu itse ohjelmistokehitys vaan koko hankkeen johtaminen.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Oletko joskus miettinyt, miltä tuntuisi työskennellä yrityksessä, jossa saat itse valita oman esihenkilösi? Näin meillä ATR Softilla toimitaan! Tarjoamme sinulle hyvin vapaat kädet johtaa omaa tekemistäsi, ja todella esimerkiksi mahdollisuuden valita oman esihenkilösi. Työaikamme ovat joustavat ja mahdollisuus etätyöhön itsestään selvää – toki asiakasta kuunnellen. Uskomme jatkuvaan uuden oppimiseen ja tuemme ammatillista kehittymistäsi mm. tarjoamalla sinulle yhden työpäivän joka kuukausi valitsemiesi taitojen vahvistamiseen.

Mitä sitten, kun työn alla olevat projektit on hoidettu maaliin? Suunnittelemme tulevaisuuden projektejasi ja rooliasi yhdessä sinun kanssasi osaamisesi, kehittymistavoitteidesi ja omien kiinnostuksen kohteidesi pohjalta. Pääset siis itse vaikuttamaan siihen, millaisissa hankkeissa haluaisit seuraavaksi työskennellä. Pyrimme järjestämään tekemiseen toiveidesi mukaan sopivasti vaihtelua. Toki odotamme sinulta pitkäjänteisyyttä meneillään olevien projektien suhteen, sillä useimmiten vetämäsi hankkeet ovat pitkäkestoisia, jopa pari vuotta.

Kiinnostaako sinua isoon kuvaan vaikuttaminen myös projektiesi ulkopuolella?  ATR Softilla päätöksiä tehdään tehokkaasti matalan hierarkian organisaatiossa, jossa jokaisella on aito mahdollisuus tulla kuulluksi. Omistajamme työskentelevät kanssamme samoissa projekteissa kuin muutkin. Panostamme yhdessä tekemiseen avoimessa ja reilussa ilmapiirissä. Mitä tahansa kiinnostavaa eteesi nouseekin, olet tervetullut osallistumaan. Emme tuijota yksilöiden laskutusasteita vaan meille tärkeämpää on se, että kaikki osallistuvat myös liiketoiminnan kehittämiseen ottamalla osaa kiinnostuksensa mukaan sisäisiin kehityshankkeisiimme. Vaikka työskentelet pääosin itsenäisesti asiakkaalla, haluamme pitää sinut kiinni tekemisessä myös yhdessä muiden ATR Softereiden kanssa.

ATR Softereiden joukkoon mahtuu erilaisia persoonallisuuksia, minkä näemme rikkautena. ATR-tapahtumien ja vapaa-ajan aktiviteettien kirjo on kiinni siitä, millaista puuhaa porukkamme toivoo tai innostuu itse järjestämään. Henkilöstökyselymme perusteella arvostetuimmat asiat ATR Softilla ovat osaavat ja ystävälliset kollegat, joustavuus ja ihmisiin luottaminen. Läpinäkyvyys, vaikutusmahdollisuudet sekä mahdollisuus uusiin haasteisiin talon sisällä ovat myös asioita, jotka meillä saavat kiitosta. Emme väitä olevamme täydellisiä, mutta pyrimme jatkuvasti kehittymään työntekijöidemme parhaaksi!

Lounas- ja puhelinedun sekä liikunta- ja kulttuurisetelien lisäksi tarjoamme sinulle parkkipaikan sekä laajennetun työterveyshuollon. Olet myös mukana tulosbonusjärjestelmässämme ja sinulla on mahdollisuus palveluvuosibonuksiin mikäli toivottavasti viihdyt meillä pidempään. Kustannamme myös nettiliittymän kotiisi sekä tarjoamme viikoittaisen sählyvuoron. Meille on kunnia-asia olla joustava ja luotettava työnantaja.

 

Mitä odotamme sinulta?

Etsimällämme projektipäälliköllä on vahvaa projektinjohto-osaamista ja vuosien kokemus isojen ohjelmistokehityshankkeiden vetämisestä. Isolla hankkeella tarkoitamme projektia, jossa kokonaisuus vaatii projektipäälliköltä vähintään kuukausien, jopa vuosien, paneutumista ja jossa johdettavia stakeholdereita on lukuisia.

Menestyäksesi tehtävässä sinun tulee paitsi tuntea ohjelmistotuotannon lainalaisuudet pystyä myös kommunikoimaan niistä ymmärrettävästi kaikille osapuolille taustasta riippumatta. Kaikkea ei tarvitse osata eikä pidä tehdä itse vaan tärkeämpää on ymmärtää kokonaisuuksia ja pystyä keskustelemaan yksityiskohdistakin. Toki arvostamme toimeen tarttuvaa positiivista can do -asennetta eli siinä mielessä etsimme enemmän kädet saveen työntävää käytännön tekijää kuin pelkkää prosessikaavioiden piirtäjää.

Toivomme sinun olevan asiakaslähtöinen ongelmanratkaisija, joka haluaa edistää yhteistä hyvää yhdessä muiden kanssa. Nautit työskentelystä lähellä asiakasta etkä pelkää heittää itseäsi likoon. Jos et tiedä vastauksia, etsit ne. Kuuntelemisen ja motivoinnin taito on tässä roolissa myös erityisen arvokas. On tärkeää, että kykenet hyvin itsenäiseen työskentelyyn ja johtamaan omaa tekemistäsi tilanteessa, jossa vastaat suoraan asiakkaalle. Toki ATR-kollegasi, erityisesti esihenkilösi ja muut vastaavassa roolissa toimivat projektipäällikkömme, toimivat taustalla tukenasi.

Eduksi katsomme mm. ketterien menetelmien hallitsemisen, PRINCE-sertifikaatit ja kokemuksen julkissektorilta. Tärkeää on ylipäänsä avoin mieli ja halu jatkuvasti oppia uutta ja kehittää itseään.

Kaiken kaikkiaan etsimme kollegaksemme mukavan leppoisaa henkilöä, jonka kanssa asiakkaiden ja meidän on helppo toimia. Samalla hän kuitenkin pitää lukuisat langat jämäkästi käsissään, pysyy aikatauluissa ja toimii varmasti haastavissakin tilanteissa.

Suomen ja englannin kielen sujuva osaaminen on tässä tehtävässä välttämätöntä. Sisäisesti yhteinen kielemme on englanti, mutta osa asiakkaistamme edellyttää työskentelyä suomeksi. Arvostamme matkustusvalmiutta tarpeen mukaan, sillä kaikki asiakkaamme eivät sijaitse Turun seudulla.

 

Kiinostuitko?

Lue lisää meistä https://www.atrsoft.com/tyonhakijalle/atr-kulttuuri/

Lähetä hakemuksesi viimeistään 26.4.2020 osoitteeseen rekry@atrsoft.com. Ryhdymme käymään hakemuksia läpi ja kutsumaan potentiaalisia kandidaatteja haastatteluun jo hakuajan kuluessa. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Lisätietoja saat toimitusjohtajaltamme Teemu Tasannolta, puhelimitse 040 7678920 tai sähköpostitse teemu.tasanto@atrsoft.com.