IT-PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ
Helsingin yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2019

Tule tekemään työtä tutkimuksen, opetuksen ja yhteiskunnan tarpeisiin

Haemme Helsingin yliopiston Tietotekniikkaratkaisut-yksikköön

IT-PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on työkokemusta joltain seuraavista tehtäväalueista:

  • laajojen kehittämishankkeiden vetäminen
  • integraatiot tai robotisointi digitaalisten palveluiden kehittämisessä
  • verkkopalveluprojektit (esim. Drupal- tai Liferay-ekosysteemissä)
  • tietojärjestelmähankinnat (erityisesti julkisen puolen kilpailutukset)

Tarjoamme nykyaikaisen ja hyvinvoivan työyhteisön. Tuemme itseohjautuvaa ja verkostoitunutta toimintatapaa. Esimiehemme on koulutettu valmentavaan esimiestyöhön. Kehitämme digitaalisia palveluita Digihub-yhteisössä (https://www.helsinki.fi/fi/yhteistyo/digihub) ketterin menetelmin. Yliopistossa toimii myös aktiivinen lean-verkosto.

Toivomme, että sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja koordinointitaidot sekä asiakaskeskeinen ote palveluiden kehittämiseen. Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto on eduksi. Tarvitset tehtävässä erinomaisen suomen ja hyvän englannin kielen suullisen ja kirjallisen taidon.

Tehtävän palkka on 3.800 - 4.500 euroa kuukaudessa. Voit esittää myös oman palkkatoivomuksesi.  Työsuhteessa on kuuden kuukauden koeaika.

Annamme mielellämme lisätietoja 5.8.2019 alkaen tietotekniikkapäällikkö Timo Kauramäki, timo.kauramaki@helsinki.fi, 050 3380759 tai 12.8.2019 alkaen projektitoimintaryhmän vetäjä Anna Vierikko, anna.vierikko@helsinki.fi,
040 8347184.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta https://www.helsinki.fi/fi/avoimet-tyopaikat/it-projektipaallikko viimeistään 1.9.2019. Sinun ei tarvitse täyttää järjestelmässä kuin henkilötietosi ja liittää lyhyt hakemus, missä kerrot osaamisestasi ja CV pdf-muodossa. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Helsingin yliopisto on yksi maailman parhaista monitieteellisistä tutkimusyliopistoista. Yliopistossa on 11 tiedekuntaa ja lisäksi erillisiä laitoksia.

Helsingin yliopiston Tietotekniikkakeskuksessa työskentelee 190 IT-alan ammattilaista. Vastaamme yliopiston kansainvälisen tason IT-infrastruktuurin ja -palveluiden kehittämisestä ja ylläpidosta yliopiston opetuksen ja huippututkimuksen tarpeisiin. Tutustu työyhteisöömme
https://www.helsinki.fi/fi/it/tike-rekry.

IT, projekti, digitaalisten palveluiden kehittäminen, integraatiot, robotisointi, ICT-hankinnat, tietojärjestelmähankinnat, verkkopalveluprojektit

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1284644
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki