(Poistunut julkaisusta)

IT-projektipäällikkö
Suomen Messut

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

Etsimme nyt tietohallintotiimiimme

IT-PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tietohallinnossa työskentelee seitsemän henkilöä, joiden lisäksi järjestelmiemme parissa työskentelee suuri joukko valitsemiamme kumppaneita.

Projektipäällikkönä vastaat sinulle nimetyistä tietojärjestelmäprojekteista, vastaat portfolioosi kuuluvien järjestelmien ylläpidosta ja jatkokehityksestä, sekä toimit läheisessä yhteistyössä vastuualueidesi toimittajakumppaneiden kanssa ohjaten näiden työskentelyä. Huolehdit vastuualueesi budjetoinnista sekä kustannusseurannasta. Pääset osallistumaan projektitoimintamme kehittämiseen sekä osaamisesi niin mahdollistaessa myös IT-arkkitehtuurityöhön.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta

  • itsenäisestä projektityön johtamisesta ohjelmisto- tai järjestelmäprojekteissa sekä
  • tietojärjestelmien ylläpidon ja/tai kehittämisen koordinoimisesta.

Tehtävässä on eduksi

  • kyky hallita laajoja kokonaisuuksia, silti valmius tarvittaessa sukeltaa teknisten yksityiskohtien pariin,
  • hyvät viestintätaidot niin sähköisesti kuin suullisesti,
  • halukkuus uuden oppimiseen myös oman työn ulkopuolelta.

Sinulla on innostava ja iloinen asenne. Otat vastuun sekä omasta työstäsi että samalla myös asiakkaidemme onnistumisesta. Olet rohkea uudistuja ja haluat oppia uutta. Kykenet myös kestämään paineita välillä tiukoissakin aikatauluissa. Toimit työssäsi sujuvasti ainakin englanniksi. Vaikka arvostammekin oma-aloitteisuutta ja itsenäistä otetta työhön, olet kuitenkin tiimipelaaja. 

Kiinnostuitko? Tee hakemuksesi 29.9. mennessä osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?0b7a87de

Lisätietoja tehtävästä saat tietohallintopäällikkö Mikko Levolta puhelimitse numerosta 0400 963200 tai sähköpostitse mikko.levo@messukeskus.com.