(Poistunut julkaisusta)

IT-projektipäällikkö
Soikea Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018
Projektimaakareillamme Pialla, Mikolla, Ilkalla, Petellä ja Vesalla on enemmän hommaa kuin he ehtivät tehdä. Kääri siis hihasi ja pelasta projarit pinteestä tulemalla meille töihin!

Uuden projektipäällikkömme pitäisi ymmärtää koodin päälle niin paljon, että osaa sellaista lukea ja kirjoittaa. Hän on toiminut Scrum Masterina ja vetänyt tiimejä, ja hän luovii sujuvasti JIRAn ja Confluencen syövereissä. Jotta hommat hoituisivat mallikkaasti, tulee hänen hahmottaa ja kyetä hallitsemaan laajoja ja välillä monimutkaisiakin kokonaisuuksia. Myös hyvät vuorovaikutustaidot ovat roolissa ja tehtävässä kullanarvoiset.

Soikea projektipäällikkö ei tylsää päivää näe - siitä pitävät huolen mahtavat työkaverit ja monipuoliset työtehtävät. Ota reippaasti yhteyttä, niin kerromme lisää! Lisätiedot tehtävästä: Pia Kauhanen, 040 512 2079, pia.kauhanen@soikea.com.

Mikä Soikea?

Soikea on nuori, ketterä, nälkäinen ja nopeasti kasvava ohjelmisto- ja design-talo sekä projekti- ja pilvipalvelutoimittaja. Erinomaisuutemme ydin ovat upeat työntekijämme sekä vapauteen, vastuunantoon ja luottamukseen perustuvat toimintatapamme. Kaikkia Soikeita yhdistää intohimo ja pyrkimys kauniiden ja toimivien järjestelmien luomiseen sekä vuosien aikana kerrytetty kokemus, näkemys ja asiantuntemus. Näitä ominaisuuksia - vankkaa osaamista ja tinkimätöntä asennetta - odotamme myös uusilta Soikeilta.

Haemme asiantuntijoita yhteistyössä Temp-Team IT:n kanssa, joten lähetä hakemuksesi ja CV:si tai linkki ajantasaiseen LinkedIn-profiiliin sähköpostilla osoitteeseen miika.nykanen@temp-team.fi otsikolla "Soikea".