(Poistunut julkaisusta)

IT-PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, Turku
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019
Aktia Henkivakuutus Oy on Aktia-konserniin kuuluva tytäryhtiö, joka vastaa asiakasystävällisten henkivakuutusratkaisujen tuottamisesta. Aktia Henkivakuutuksella on pitkä ja vankka kokemus henkivakuuttamisesta Suomessa. Yhtiöllä on noin 100 000 yksityis- ja yritysasiakasta ja useita yhteistyökumppaneita finanssialalla. Palveluksessamme on noin 70 henkilöä.
 
Haemme nyt Aktia Henkivakuutukseen Turkuun 

 
IT-PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ 
 
Olemme parhaillaan käynnistämässä vakuutusjärjestelmän uudistamista ja etsimme tehtävään kokenutta projektipäällikköä. 
 
Tehtävässä vastaat järjestelmäuudistusprojektin valmistelusta, suunnittelusta, toteutuksesta, seurannasta, raportoinnista ja muusta koordinoinnista. Huolehdit, että toteutetut ratkaisut palvelevat loppuasiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla ja ovat teknisesti luotettavia, turvallisia ja helposti ylläpidettävissä. Sinulla on kokemusta ohjelmistokehityksestä ketterillä menetelmillä. Hahmotat kokonaisarkkitehtuuriset ratkaisut sekä ymmärrät yhteydet palveluiden ja teknologioiden välillä. Järjestelmäuudistuksen jälkeen työnkuvaasi kuuluvat erilaiset kehitys- ja ylläpitoprojektit.
 
Edellytämme tulevalta työntekijältämme
 
- useamman vuoden kokemusta laajojen IT-hankkeiden/integraatioprojektien vetämisestä ja modernien rajapintojen suunnittelusta
- kykyä tehdä nopeita, selkeitä päätöksiä, kykyä asettaa selkeästi määriteltyä tavoitteita ja ottaa vastuuta niin toiminnasta, projekteista kuin ihmisistä. 
- kykyä tuottaa laadukasta dokumentaatiota, suunnitelmia ja päätösesityksiä sekä kehittää projektin toimintatapoja
- erinomaisia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, pystyt kuvaamaan asioita liiketoiminnalle, mutta neuvottelet sujuvasti myös IT-toimittajien kanssa teknisistä asioista.
- hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on eduksi.
 
Tehtävässä menestymisessä on eduksi vakuutusalan työkokemus ja tekninen osaaminen joistakin seuraavista teknologioista: REST-rajapinnoista, automaattisten testaustyökalujen käytöstä, tietokannoista, SQL:stä, ohjelmointiosaamisesta.
 
Tarjoamme sinulle vakituisen mielenkiintoisen työpaikan menestyvässä vakuutusyhtiössä ja tehtävän, jossa pääset vaikuttamaan ja kehittämään. Mukana seuraa myös pankkikonsernin monipuoliset työsuhde-edut sekä erinomaiset mahdollisuudet oppia, kehittyä ja kokeilla uusia teknologioita ja ratkaisuja.
 
Kiinnostuitko?
 
Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen viimeistään 2.6. sivujemme www.experis.fi tehtävän ”IT-Projektipäällikkö, Turku” -kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin rekrytointikonsultti Kati Tuominen ma 20.5. klo 8.30–9.30, puh. 050 390 9787.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.