IT-projektipäällikkö SAP
SUOMEN OSUUSKAUPPOJEN KESKUSKUNTA

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2021

Primary location:

HELSINKI

Kiinnostaisiko sinua valjastaa SAP-osaamisesi työhön, jossa olet vaikuttamassa miljoonien suomalaisten arkeen ja sen sujuvuuteen? Me tarjoamme sinulle tilaisuuden tulla kehittämään ja varmistamaan Suomen suurimman vähittäiskaupan palveluiden ja näiden taustalla toimivien järjestelmien toimivuutta. Työssäsi osallistut myös muiden tärkeiden ja jopa kriittisten prosessien ja järjestelmien jatkuvuuden turvaamiseen. Mistä työssäsi tarkemmin ottaen on kysymys, ja mitä me voimme sinulle tarjota, siitä seuraavaksi tarkemmin!

Tiiviisti kuvaisimme tehtävääsi meillä seuraavasti: 

 • Vastuullasi on S-ryhmän SAP-järjestelmien päivitysprojektien operatiivinen johtaminen. Vastaat projektisuunnitelman mukaisten tavoitteiden saavuttamisesta vastuualueellasi. 

 • Olet mukana jo projektien valmistelussa, suunnittelussa sekä projektitiimin rakentamisessa. Osallistut projektien läpivientiin ja etenemisen seurantaan sekä raportoit ohjausryhmälle, jonka toimintaa myös fasilitoit. Huolehdit myös projektityöskentelyn toimivuudesta ja yhteistyöstä toimittajien kanssa sekä vastaat riippuvuuksien hallinnasta. 

 • Seuraat aikataulua ja aikaansaannoksia sekä laatua ja kustannuksia. Huolehdit riittävästä ja oikea-aikaisesta kommunikoinnista niin projektin sisällä kuin ulospäin sidosryhmille. 

 • Tärkeimmät sidosryhmät työssäsi ovat eri liiketoimintamme, palvelutoimittajamme sekä luonnollisesti koko SOK IT:n lähes 300 osaajaa. 

Mitä sinä saat meillä työskennellessäsi?


Tulet työskentelemään meillä tiimissä, jolla on halu menestyä yhdessä ja jossa ratkomme haasteita yhdessä, positiivisella ja proaktiivisella asenteella. Johtaminen antaa meillä tilaa mutta myös tukea ja vastuuta meille kullekin. Mitä muuta voimme sinulle tarjota?


1.    Meillä tulet turvaamaan liiketoimintakriittisen järjestelmän häiriötöntä toimintaa ja palvelutuotannon jatkuvuutta. Viime kädessä varmistat kanssamme, että vähittäiskaupan myymälämme saavat haluamansa tuotteet haluttuun aikaan, ja yli 2 miljoonaa asiakasomistajaa saavat ostettua haluamansa tuotteet. Järjestelmiemme kriittisyys onkin yhtä aikaa niin kiehtovuutta kuin painetta työhömme tuova aspekti.  

2.    Kehitämme voimakkaasti uutta alamme kärkikehittäjänä. Meillä ei junnata paikoillaan tai laiteta laastareita vanhaan, vaan tuomme aktiivisesti uusia ratkaisuja liiketoimintamme digitalisoinnin ja kehittämisen mahdollistamiseksi – usein ensimmäisenä Suomessa. Pääset työskentelemään ympäristössä, jossa toteutetaan isoja kehityshankkeita yhdessä lähes 300:n IT-ammattilaisemme rinnalla.

3.    Työmme rikkaus on liiketoimintamme monimuotoisuus ja vaikuttavuuden laajuus. Lisäksi ulkomaiset toimittajat värittävät työtämme. Vaikka toisinaan laivamme saattaa kääntyä hitaammin, olemme jo ketteröittäneet työtämme ja ketteröidymme yhä. 


Koska matriisiorganisaationa olemme nuori, pääset mukaan myös omien toimintamalliemme ja työskentelymme kehittämiseen. Sinulla on lupa tehdä työssäsi päätöksiä. 


Meillä on myös mielestämme mielekkäät henkilöstöedut ja joustava arki. Sinua ehkä myös kiinnostaa, että yhteisen matkamme taittuessa sinulle avautuu halutessasi vaihtoehtoisia urapolkuja. 

Mitä toivomme sinulta?


Tehtävässä menestyminen edellyttää projektityötaitoja ja käytännön kokemusta IT-projektien vetämisestä. Olet mielellään osallistunut SAP-päivitysprojekteihin ja/tai olet työskennellyt SAP-järjestelmien parissa. Olet valmis paneutumaan myös teknisiin vaatimuksiin.  Lisäksi olet tottunut työskentelemään kansainvälisessä monitoimittajaympäristössä ja viestit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi. Laskemme myös eduksi, jos tunnet jo valmiiksi kaupan alan liiketoimintaprosesseja.


Olet jämäkkä asioiden edistäjä ja toimeenpanija ja pidät langat käsissäsi tarvittaessa useammankin projektin osalta. Et karta uuteen laatikkoon astumista vaan uteliaisuutesi siivittää sinut oppimaan ja soveltamaan oppimaasi. Onnistumistasi edesauttaa, jos olet työskentelyotteeltasi järjestelmällinen ja rohkeasti asioihin tarttuva. Kannat vastuuta ja uskallat tuoda esiin oman näkemyksesi. 

Lisätiedot ja hakeminen


Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 27.10.2021 mennessä.


Jos sinua jäi vielä jokin seikka askarruttamaan, Riitta juttelee mielellään kanssasi lisää tästä tehtävästä. Hänet tavoitat parhaiten 12.10. klo 12.00-13.30 tai 21.10. klo 9.00-10.30 tai 25.10. klo 13.00-14.00 numerosta 0400 209993 tai sähköpostitse riitta.holmstrom-salonen@sok.fi. 


#SOK

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1507594
 • Tehtäväalue: IT, Kaupan ala, Toimistotyö
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 28.10.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki