(Poistunut julkaisusta)

IT-projektipäällikkö / ratkaisuarkkitehti
Helsingin yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2018

Helsingin yliopisto kuuluu maailman parhaiden monitieteisten tutkimusyliopistojen joukkoon. Yliopistossa on 11 tiedekuntaa ja lisäksi erillisiä laitoksia.

Helsingin yliopiston Tietotekniikkakeskus on 200 ihmisen asiantuntijaorganisaatio. Vastaamme yliopiston kansainvälisen tason IT-infrastruktuurin ja -palveluiden kehittämisestä ja ylläpidosta yliopiston opetuksen ja huippututkimuksen tarpeisiin. Tutustu meihin työyhteisönä osoitteessa https://www.helsinki.fi/fi/it/tike-rekry.

Haemme Tietotekniikkaratkaisut-yksikköön

IT-PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ ja RATKAISUARKKITEHTIA

vakituisiin työsuhteisiin 1.9.2018 lukien tai sopimuksen mukaan.

Jos olet etsimämme henkilö, sinulla on työkokemusta joltain seuraavista tehtäväalueista:

  • laajojen kehittämishankkeiden vetäminen
  • modernit sovellusarkkitehtuurit kuten mikropalvelut
  • digitaalisten palveluiden kehittäminen ketterässä organisaatiossa
  • verkkopalveluiden kehittämisprojektit esimerkiksi Drupal- tai Liferay-ekosysteemissä

Tarjoamme nykyaikaisen ja hyvinvoivan työyhteisön. Tuemme itseohjautuvaa ja verkostoitunutta toimintatapaa ja esimiehemme on koulutettu valmentavaan esimiestyöhön. Digitaalisia palveluita kehitetään Digihub-yhteisössä (https://www.helsinki.fi/fi/yhteistyo/digihub) ja yliopistossa toimii aktiivinen lean-verkosto.

Toivomme, että sinulla on erinomaiset yhteistyö-, koordinointi- ja fasilitointitaidot sekä asiakaskeskeinen ote palveluiden kehittämiseen. Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto on eduksi. Tarvitset tehtävässä myös erinomaisen suomen ja hyvän englannin kielen suullisen ja kirjallisen taidon.

Tyypillisesti tehtävän palkka on 3.800-4.500 euroa kuukaudessa. Voit esittää hakemuksessa oman palkkatoivomuksesi. Kiinnostuksesi ja osaamisesi perusteella voit hakea myöhemmin myös ryhmän esimiestehtäviin, jolloin palkkaus on korkeampi.

Lisätietoja antaa 30.7.2018 alkaen Tietotekniikkaratkaisut-yksikön päällikkö Teo Kirkinen, teo.kirkinen@helsinki.fi, 0500502808. 

Tule tekemään työtä tutkimuksen, opetuksen ja yhteiskunnan tarpeisiin!

Hae paikkaa näin viimeistään 15.8.2018: Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen (CV) Helsingin yliopiston sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta Hae paikkaa -linkistä https://www.helsinki.fi/fi/avoimet-tyopaikat/it-projektipaallikko-ja-ratkaisuarkkitehti tai lähetä hakemus ja ansioluettelo turvasähköpostissa https://securemail.helsinki.fi/ osoitteeseen teo.kirkinen@helsinki.fi.