IT-Projektipäällikkö, Fastems Oy Ab, Tampere
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2021
Etsimme Fastemsille projektipäällikköä vastaamaan erilaisten sisäisten järjestelmä- ja ohjelmistoprojektien kokonaisvaltaisesta läpiviennistä.

Työnkuvaasi kuuluvat projekteihin liittyvä suunnittelu, fasilitointi ja johtaminen (kuten budjetti, aikataulu, resurssit, valittavien ratkaisujen arviointi) sekä monikanavainen viestintä projektiin liittyen. Fastemsilla sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään läheisesti bisneksen tarpeiden parissa sekä kehittämään projektinhallintataitojasi entisestään vuorovaikutteisessa roolissa.
Voit olla taustaltasi kokeneempi projektipäällikkö, tai vielä urasi alkuvaiheilla. Työnkuva ja vastuut tulevat määrittymään tarkemmin osaamisesi perusteella. Etenemme sopivien hakijoiden kanssa mahdollisimman nopeasti, joten hae paikkaa pian!
KUVAUS
Projektipäällikkönä Fastemsilla pääset merkittävään rooliin järjestelmä- ja ohjelmistoprojektien läpiviemisessä. Työskentelet projekteista riippuen yhtä aikaa noin 1-2 eri projektin parissa. Vastaat projektin suunnittelusta, läpiviemisestä sekä johtamisesta ja pyrit yhdessä projektitiimin kanssa löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun liiketoiminnan järjestelmätarpeisiin. Kommunikoit projektin tarpeista ja vaiheista sisäisten sidosryhmien, projektiryhmän sekä toimittajakumppaneiden kanssa.

Tarjoamme


* Mielenkiintoisen työnkuvan, jossa pääset mukaan monipuolisiin ja aidosti liiketoimintalähtöisiin järjestelmäprojekteihin
* Tilaisuuden kasvattaa osaamistasi projektinjohtamisessa sekä toimivat työkalut tämän tueksi
* Kansainvälisen toimintaympäristön ja etenemismahdollisuuksia ajan saatossa


Fastems on kansainvälinen organisaatio, joka toimii Euroopan lisäksi Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa. Fastems keskittyy tehdasautomaatioratkaisujen tuottamiseen ja kehittämiseen ja työllistää noin 450 henkilöä.
TYÖNKUVA
Projektipäällikön työssä vastaat projektien suunnittelusta, toteuttamisesta ja seurannasta asetettujen aikataulujen ja budjettien puitteissa. Pelkän projektien läpiviennin lisäksi olet mukana projektiin liittyvässä valmistelu- ja määrittelytyössä yhdessä liiketoiminnan henkilöiden kanssa. Työskentelet tiiviissä yhdessä teknisten asiantuntijoiden kanssa, viestit ja fasilitoit sujuvasti projektin vaiheista sisäisesti sekä kommunikoit ulkoisten kumppaneiden kanssa vaatimuksiin ja tarpeisiin liittyen.

Työtehtäviäsi ovat:


* Järjestelmä- ja ohjelmistoprojektien suunnittelu, määrittely ja johtaminen
* Monikanavainen viestintä projektin etenemiseen sekä vaatimuksiin liittyen
* Projektien resursointi, budjetointi, raportointi sekä aikatauluttaminen
* Projektin välivaiheiden arviointi ja suunnittelu, sekä toimintamallien jatkuva kehittäminen ja monitorointi projektien edetessä

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on aiempaa kokemusta IT-projekteissa toimimisesta sekä ymmärrystä IT-projektien läpiviennistä ja vaiheittaisesta työskentelystä. Taustaltasi voit olla kokenut projektipäällikkö tai vasta urasi alkutaipaleella; roolisi ja vastuusi määritellään taustasi mukaan. Tehtävässä menestymisen kannalta odotamme sinulta vahvoja viestinnällisiä taitoja suomeksi ja englanniksi. Persoonana sovit meille parhaiten, mikäli olet aidosti motivoitunut ja kiinnostunut projektimaailmasta ja viihdyt vuorovaikutteisessa ja paikoitellen kiireisessäkin ympäristössä.
Aiempi kokemus ERP-, CRM- tai muista vastaavista järjestelmäprojekteista nähdään tehtävässä etuna.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva korkeakoulututkinto
* Aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä IT-projektien parissa toimimisesta
* Ymmärrys projektien läpiviennistä ja kyky viestiä projektin teknisiin tarpeisiin ja vaatimuksiin liittyen
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen työsopimus
* Sijainti: Tampere
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Fastems Oy Ab puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Fastems delivers intelligent factory automation solutions around cutting machine tools and related processes. We are a family-owned business with 40 years of automation experience, over 4000 installations and main markets in Europe, North-America and Asia. Our mission is to help metalworking manufacturers improve their productivity and profitability.
Our main application fields are pallet and robotic automation - always equipped with our industry-leading production planning and execution software MMS. We also have solutions for automating the production and resource planning of stand-alone machine tools. We support our systems with a wide range of services.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1516736
  • Tehtäväalue: IT & Tech
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere