(Poistunut julkaisusta)

IT-projektikoordinaattori
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019
Etsimme vastavalmistunutta insinööriä tai tradenomia K-Ryhmän jatkuvien palveluiden tiimiin. Mikäli palvelininfra, projektinhallinta ja yhteistyö ulkoistetun palvelutuotannon parissa kiinnostaa, lue lisää!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista IT-projektikoordinaattoria Vantaan Hakkilaan!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina K-Ryhmällä.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä työskentelet päivittäisissä palveluhallinnan tehtävissä osana jatkuvien palveluiden tiimiä. Toimit yhdessä K-Ryhmän Business- yksiköiden kanssa koordinoiden yksiköiden palvelupyyntöjä ulkoisen palvelutuotannon tiimille. Tehtävänäsi on varmistaa konesalien palvelinkapasiteetin riittävyys, hallinnoida uusien ympäristöjen pystyttämistä sekä koordinoida mahdollisia muutospyyntöjä toimittajalle. Lisäksi rooliisi kuuluu erilaisia projektinhallinnallisia ja raportoinnillisia tehtäviä mm. Excelissä.

Tämä rooli sopii sinulle, jolla on jo hieman ymmärrystä palvelininfrasta sekä halu kehittyä projektinhallinnallisissa tehtävissä!
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Voit olla etsimämme henkilö, mikäli olet valmistunut tai valmistumassa oleva korkeakouluopiskelija. Taustasi voi olla joko kaupallinen tai tekninen. Ymmärrät jo jonkin verran palvelinmaailmaa ja olet esimerkiksi toiminut palvelintuen tai -hallinnoinnin tehtävissä opintojen ohella tai vaikkapa kesätöissä. Sillä, tunnetko Linuxin vai Microsoftin palvelimia, ei ole väliä. Sen sijaan edellytämme, että olet kiinnostunut palvelunhallinnasta ja haluat jatkuvasti kehittää osaamistasi. Sinulla on lisäksi hyvät Excel-taidot. Työskentelet mielelläsi tiimissä ja sinulla on hyvät organisointitaidot. Toisin sanoen voit olla etsimämme henkilö, jos sinulla on:


* Soveltuva korkeakoulutausta, kaupallinen tai tekninen
* Kokemusta palvelininfrasta tai -hallinnasta, esim. Linux tai Microsoft -ympäristöt
* Kiinnostusta Service Management -tehtäviä kohtaan
* Hyvät tiimityöskentely- ja organisointitaidot
* Hyvät Excel-taidot


Kokemus ulkoisten palveluntoimittajien kanssa työskentelystä on tässä tehtävässä eduksi. Emme kuitenkaan oleta sinun hallitsevan kaikkea, vaan uskomme että aito motivaatio tarjoaa hyvän pohjan roolissa menestymiselle.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 6kk, jonka jälkeen jatkosta mahdollista keskustella

Paikka: Vantaa, Tikkurilantie

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 14.12.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
K-ryhmän 45 000 hengen poikkeuksellisen mukava porukka työskentelee päivittäin, jotta asiakkaiden olisi kiva käydä kaupoissamme Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa ja Venäjällä. Autamme yli 1500 kauppaamme palvelemaan asiakkaitaan päivittäistavara-, rakentamis- ja talotekniikan- sekä autokaupassa. Teemme työtämme suurella sydämellä huomioiden samalla yhteiskuntaa ja ympäristöä. Olemme jo maailman vastuullisin kauppa ja uudistuaksemme kokeilemme innolla uutta. Teemme tämän, koska haluamme tarjota hyviä valintoja niin lähimarketin hyllyillä kuin verkossakin.

Meitä K-ryhmäläisiä yhdistää innostus kaupan tekemistä kohtaan sekä kauppiashenkinen asenne, joka näkyy positiivisena tekemisen meininkinä, reippaana vastuunottona ja mahdollisuutena vaikuttaa työn tekemiseen.