(Poistunut julkaisusta)

IT-projektijohtajia ja asiantuntijoita (Uusimaa)
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on projektitoimintaan ja projektijohtamiseen erikoistunut asiantuntijatalo Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Etsimme heille nyt

IT-projektijohtajia ja asiantuntijoita (Uusimaa)

Odotamme hakijoilta aiempaa työkokemusta tietoliikenneyhteyksien yhtenäistämis- ja uudistamisprojektien johtamisesta, palvelinympäristöjen siirtoprojekteista sekä sovelluskehitysprojekteista monitoimittajaympäristössä.

Myös muu projektijohdollinen tausta monitoimijaympäristöistä ja hajasijoitetuista organisaatioista katsotaan eduksesi. Arvostamme myös kokemustaustaa erilaisten IT-projektien suunnittelusta ja hallinnoinnista.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä sekä vaadittuihin osaamisalueisiin sidotun itsearviointilomakkeen saat sähköpostitse konsultiltamme (henri.kiiskila@temp-team.fi). Hakemuksen voit jättää osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - IT-projektijohtajia ja asiantuntijoita (Uusimaa).