(Poistunut julkaisusta)

IT Projektiassistentti
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Haemme tunnetulle finanssialan asiakkaallemme palveluhenkistä IT Projektiassistenttia laitepäivitysprojektiin Helsingin kantakaupungin alueelle. Projekti kestää muutamia kuukausia ja työt alkavat joulukuussa.


Työtehtävät

Tehtäviin kuuluu asiakasyrityksemme työasemien päivitys Windows 10 järjestelmään sekä vianmäärittelyä ja teknisten ongelmien koordinointia sisäisen tiimin kanssa. Työskentely tapahtuu osin myös etähallintajärjestelmien kautta.

Edellytykset

Tehtävän kannalta oleellista on Microsoft työasemaympäristön tuntemus (Windows 7 ja 10-käyttöjärjestelmät) sekä aiempi sovellus- ja laiteasennus ja konfigurointi osaaminen. Toivomme sinulta teknistä koulutustaustaa (esim. IT-tradenomi tai Insinööri) ja mielellään jo aiempaa työ- ja harjoittelukokemusta vastaavanlaisista tehtävistä (esim. lähituki, roll-out projektit).

Kokemus SCCM (System Center Configuration Manager) ja AD (Active Directory) järjestelmistä katsotaan erittäin suureksi eduksi.

Lisäksi edellytämme sujuvaa suomen että englannin kielen osaamista sekä nuhteetonta taustaa (luottotiedot tarkistetaan ennen töiden aloitusta). 

Edut

Tässä on erinomainen mahdollisuus kerryttää IT-alan työkokemusta suuresta finanssialan asiantuntijaorganisaatiosta ja sen prosesseista. 

Lisätiedot

Työt alkavat pikaisesti joulukuussa 2019, joten haethan tehtävää nopeasti englanninkielisellä CV:llä ja hakemuksella. 

Poolia IT Oy

Poolia IT on ketterä ja alati kasvava rekrytointiyritys. Teemme tiiviisti yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa ja meillä on useita asiakassuhteita, joiden kanssa saumaton yhteistyö on sujunut jo vuosia. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Arvostamme kaikkia hakijoitamme ja työntekijöitämme, mikä takaa sen, että työtä tehdään ihmisläheisesti. Työviihtyvyyttä luomme mm. toimimalla työnantajana joustavasti ja järjestämällä työntekijöillemme erilaisia tapahtumia pitkin vuotta. Osana Poolia Oy:tä olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter