(Poistunut julkaisusta)

IT - & Process Manager
Fidelix Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.11.2018

IT - & PROCESS MANAGER MAHDOLLISTAMAAN KASVUA!

Etsimme liiketoimintaprosessien ja IT:n osaajaa mahdollistamaan Fidelixin kasvua seuraavalle tasolle! Fidelix kehittää kilpailukykyistä ja modernia teknologiaa, joka tekee rakennuksista fiksumpia. Teknologian saralla on tapahtunut paljon, ja me olemme muun muassa lanseeranneet uuden analytiikkapalvelun sekä ottaneet käyttöön modernin toiminnanohjausjärjestelmän ja nyt suunnittelemme IT-palvelutuotantoprosessien kehittämistä seuraavalle tasolle. Olisiko sinusta kantamaan vastuuta meidän IT:stä ja mahdollistamaan kasvuamme? Vastuullasi olisi IT:n lisäksi toiminnanohjausjärjestelmän ja ITSM:n omistajuus ja kehityksen koordinointi.

Mitä Fidelix lupaa sinulle?

·        Yrittäjähenkisyyttä ja positiivista anarkiaa!

o   Meillä saat sekä vapautta että vastuuta – luotamme sinun kovaan ammattitaitoosi.

o   Saat itsenäisen roolin, mutta et jää koskaan yksin. Kasvua teemme tiimityönä.

·        Monipuoliset työtehtävät, joihin saat aidosti itse vaikuttaa.

·        Huikean kasvumatkan – sinulla on avainrooli meidän tulevassa kasvussa ja haluamme, että sinun osaaminen kasvaa Fidelixin mukana.

·        Työyhteisön, jolta saat tukea ja jonka kanssa on ilo tehdä töitä. Meillä arvostetaan aktiivista otetta ja oma-aloitteista tapaa tehdä töitä sekä vahvaa yhteispeliä!

Olisitko juuri sinä sopiva tekijä meille?

·        Hallitset yrityksen IT-asioita suvereenisti ja sinulla on kokemusta esimerkiksi tuotannollisen yrityksen IT-tehtävistä. Sinulla on myös kokemusta onnistuneesta ulkoistetusta palvelutuotannosta.

·        Osaamisesi ja aikaisempi kokemuksesi varmistaa palveluhallinnan käyttöönoton ja liiketoimintaprosesseja tukevan ERP:n kehittämisen.

·        Sinulla on ymmärrystä ainakin joistakin seuraavista teknisistä asioista: Palomuurit, verkkolaitteet, Windows server, SQL server, Active Directory, VMWare, vCenter, Powershell jne.

·        Teet yhteistyötä pilvipalvelutuotteiden tuotannosta vastaavien henkilöiden, teknisen tuen, huollon ja ERP:n pääkäyttäjien kanssa. Lisäksi sinulla on pieni organisaatio IT-asioiden kuten työasemahallinta hoitamiseen.

·        Nautit ongelmanratkaisusta – oli kyse tulipalojen sammuttamisesta tai uusien ratkaisujen innovoinnista.

·        Innostut laajassa sidosryhmäverkostossa toimimisesta ja sinulla on aitoa kiinnostusta sekä toimialaamme, että teknologiaamme kohtaan.

·        Silmissäsi syttyy kipinä, kun puhumme Fidelixin kasvusta ja liekkisi roihahtaa, kun pääset toteuttamaan kasvutarinaamme. Nautit vastuun saamisesta!

·        Sinulla on jo aikaisempaa kokemusta tuloksekkaasta toiminnasta ja tehtävään soveltuva koulutus. Osaat sujuvasti sekä suomea että englantia – myös ruotsin kielen taidosta on sinulle etua.