(Poistunut julkaisusta)

IT-palveluvastaava
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2020

Kela on kehittyvä, monia haasteita ja mahdollisuuksia tarjoava IT-alan työnantaja. IT-palvelujen tulosyksikössä työskentelee noin 500 IT-ammattilaista Helsingissä, Jyväskylässä ja Turussa. Tuotamme etuustietojärjestelmät ja muut tietotekniikkapalvelut Kelalle, kansalaisille tarjottavat verkkopalvelut sekä sosiaali- ja terveydenhuollolle, apteekeille ja kansalaisille tarjottavat Kanta-palvelut.

 

Kanta-palvelujen yksikkö kehittää ja ylläpitää sosiaali- ja terveydenhuollolle, apteekeille ja kansalaisille tarkoitettuja kansallisia ja lakisääteisiä tietojärjestelmäpalveluja sekä niihin liittyviä tukipalveluja. Tietojärjestelmien suunnittelu tapahtuu yhteistyössä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen kanssa.

 

Haemme Kanta-palvelujen yksikköön Helsinkiin tai Jyväskylään vakinaiseen työsuhteeseen IT-palveluvastaavaa.

 

Tehtävässäsi vastaat Kanta-tietojärjestelmäpalvelujen teknisestä kehittämisestä, ylläpidosta ja hallinnasta IT-palveluvastaavan roolissa.

 

IT-palveluvastaavana johdat häiriötilanteiden selvittelyä yhteistyössä asiantuntijoiden, tuotantopalvelun ja viestinnän kanssa.  Osallistut järjestelmien teknologia-elinkaaren suunnitteluun. Tehtävääsi kuuluu myös yhteistyö asiakkaiden, viranomaisten ja järjestelmätoimittajien kanssa. Lisäksi toimit teknisenä asiantuntijana oman vastuualueesi järjestelmien osalta.

 

Edellytämme

  • soveltuvaa korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkintoa
  • kokemusta laajojen tietojärjestelmien teknisestä ylläpidosta ja IT-palvelunhallinnasta
  • kokemusta teknisistä kehitysprojekteista
  • oma-aloitteisuutta, organisointikykyä ja ongelmatilanteiden ratkaisutaitoa
  • hyviä vuorovaikutus-, kommunikointi- ja yhteistyötaitoja.

 

Lisäksi luemme eduksi kokemuksen

  • vastaavissa tehtävissä toimimisesta
  • yhteistyöstä tietojärjestelmätoimittajien kanssa
  • ketteristä kehitysmenetelmistä
  • tietokanta- ja sovelluspalvelinosaamisesta

 

 

Liity osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme. Tarjoamme haastavan, vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän kansallisten tietojärjestelmien kehittämisen ja palvelunhallinnan parissa.  Henkilökuntaetujamme ovat mm. lounasetu ja kattavat työterveyspalvelut.

 

Palkkaus määräytyy tehtävän vaativuuden ja hakijan kokemuksen mukaan.

 

Kiinnostuitko?

 

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Sami Jyväkorpi.  Yhteydenotot sähköpostilla etunimi.sukunimi@kela.fi

 

Hae tehtävää www.kela.fi/rekrytoi 24.4.2020 mennessä. Liitä mukaan ansioluettelo ja hakukirje. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.