(Poistunut julkaisusta)

IT-Palvelupäällikkö
Säästöpankkiryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2020

Tahdotko tulla mukaan rakentamaan ja kehittämään Säästöpankkiryhmän Service Management Officea?

Me tahdomme IT-alan koulutuksella varustetun, vähintään 10-vuoden aikaisemman työkokemuksen jatkuvan palvelun tuottamisesta kriittisessä monitoimittaja ympäristössä omaavan huipputyypin, jolta löytyy tahtoa tarttua uusiin haasteisiin Säästöpankkikeskuksessa täysin uudessa roolissa. Esimiehenäsi toimii Matti Ärväs, joka vastaa perustettavan SMO:n toiminnasta. 

Tärkeimpiin työtehtäviisi kuuluvat:

  • Monitoimittajapalvelun hallintaan(SIAM) liittyvät tehtävät ja palvelukataloginhallinta.
  • Häiriöistä aiheutuvien vaikutusten minimointi hybridipilvi- ja eritysesti julkisen pilven ratkaisuissa.
  • Julkisen pilven valvonta-, monitorointi- ja lokienkäsittelyratkaisujen suunnittelu ja toteuttaminen yhdessä toimittajien kanssa.
  • ServiceNow ITSM - työkalun käyttöönotto, kehittäminen, ylläpito sekä pääkäyttäjärooli.
  • Tulevan peruspankkijärjestelmän jatkuvan palvelun suunnittelu.
  • Toimittajayhteistyön johtaminen sopimusten mukaisen toiminnan varmistamiseksi.

Tahdomme, että sinä omaat SIAM ja ITIL -viitekehysten syväosaamista sekä ServiceNow ITSM -työkalu osaamisen lisäksi sinulle ovat tuttuja myös yksityisten ja erityisesti julkisten pilvipalveluiden valvonta-, hallinta- ja lokitusvälineet. Edellä mainittujen lisäksi on eduksi, jos tunnet finanssialan Compliance-, riskienhallinta- ja viranomaisvaatimukset. Työtehtävissä menestyminen edellyttää erinomaisia neuvottelu-, suunnittelu- ja johtamistaitojen lisäksi yhteistyökykyä sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.  

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja laajan tehtäväkentän huipputiimissä ja finanssialan näköalapaikalta Suomen asiakaslähtöisimmän pankkiryhmän palveluksessa. Huippuosaajista koostuvan työyhteisömme lisäksi tarjoamme sinun menestyksesi tueksi myös vankan asiantuntemuksemme ja joustavat työajat. Töitä tehdään siellä missä töitä kannattaa tehdä, mutta vakituinen sähköinen työpöytäsi sijaitsee Helsingin Vallilassa. Valitulle henkilölle tullaan tekemään perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävästä antaa Matti Ärväs p. 040 5515 411 15.5.2020 klo 10-11 ja 19.5.2020 klo 9-10.

Tahdotko? Haethan paikkaa lähettämällä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen 20.5.2020 mennessä.                 

Lue lisää Säästöpankkiryhmästä työnantajana