(Poistunut julkaisusta)

IT-palvelupäällikkö
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2019

Digitaalisten palveluiden sekä teknologia-, hankinnan, logistiikan ja kaupan palveluiden kehittäminen on tärkeä osa Tokmannin liiketoiminnan kehittämisen strategiaa ja etsimmekin nyt pääkonttorillemme Tokmanni Oy:n tietohallintoon Mäntsälään


PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ IT-Teknologiapalveluihin


Työtehtävän sisältö


Toimit osana huikean hienoa IT-Teknologiapalvelutiimiä, jossa on tekemisen meininki ja töitä tehdään hyvällä fiiliksellä yhteisen päämäärän eteen. Palvelupäällikkönä vastaat Tokmannin IT-perustietotekniikan palveluiden kehityksestä ja palveluiden sisäisestä tuottamisesta. Kokeneena tekijänä olet mukana ostamassa meille sopivia IT-perustietotekniikkapalveluita. Tunnet siis alan parhaat käytännöt ja toimittajat, ja tiedät mitä palveluntuottajilla on tarjolla. Viet ostetut IT-palvelut käytäntöön niin, että ne tuottavat lisäarvoa Tokmannin liiketoiminnalle.


Mitä odotamme sinulta


Odotamme, että olet jo hankkinut osaamista ja tehtävään soveltuvan tutkinnon IT-alalta. Sinulla on useamman vuoden kokemus isompien talojen IT-perustietotekniikan palveluiden ostamisesta ja sisäisestä tuottamisesta seuraavilta alueilta: Windows työasema- ja AD ympäristöt, Tietoliikenneverkot LAN / WAN / WLAN, Palvelin kapasiteetti, julkipilvi / hybridi ympäristöt, Windows tulostusympäristöt, Tietoturva ja Terminal server ympäristöt. Saat muut helposti mukaasi positiiviseen tekemisen meininkiin ja pystyt pitämään yllä positiivista tekemisen virettä myös yllättävien tilanteiden keskellä. Arvostamme kokemusta erityisesti vähittäiskaupan liiketoiminnasta ja kehitysprojektien tuloksellisista toteutuksista. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi ja olet kiinnostunut kehittämään itseäsi. Asiakaspalveluhenkisyys ja yhteistyötaidot näkyvät kaikessa tekemisessäsi.


Mitä tarjoamme


Tämä tehtävä sopii sinulle, joka haluat tuoda oman tärkeän panoksesi IT-palveluiden kehitykseen. Meillä pääset aidosti tekemään monipuolisia tehtäviä, sillä olemme siihen juuri sopivan kokoinen toimija. Jos pidät muutoksesta ja innostut kasvusta sekä prosessien ja ratkaisujen kehittämistä, tarjoamme sinulle vastuullisen roolin, jossa pääset vaikuttamaan kaupan alan yrityksen kehitykseen. Meille tokmannilaisille on tärkeää, että toimimme vastuullisesti ja tehokkaasti, ja välitämme ympäristöstä ja ihmisistä. Keskinäisen yhteistyön kulmakivinämme on keskinäinen luottamus ja kunnioitus, ja tähtäämme yhdessä uuden oppimiseen ja kehittymiseen virheitä pelkäämättä.


Jos tunnistit itsesi kuvauksesta ja innostuit, niin hae meille töihin. Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee Tokmannin hallinto- ja logistiikkakeskuksessa Mäntsälässä Lahden moottoritien varrella vain noin 30 minuutin ajomatkan päässä kehä III:lta. Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 18.6. täyttämällä sähköinen hakulomake. Tehtävä saatetaan täyttää sopivan henkilön löytyessä jo hakuajan puitteissa. Mainitsethan hakemuksessasi palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävistä antaa IT-manager Toni Eriksson p. 0207285675. Tavoitat Tonin parhaiten tiistaina 4.6 klo 14-16 ja keskiviikkona 12.6 klo 8-9.


Hakusanat: IT, palvelupäällikkö, tietoliikenneverkot, IT-hankinnat, IT-ostot