(Poistunut julkaisusta)

IT-Palvelupäällikkö
Säästöpankkiryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2019

Tahdotko tulla mukaan rakentamaan ja kehittämään Säästöpankkiryhmän Service Management Officea?

Tärkeimpiin työtehtäviisi tässä uudessa roolissa ovat sopimusneuvottelut jatkuvan palvelun ja ylläpidon sopimuksista, palvelukatalogin ja palvelutason hallinta, toimittajahallinta jatkuvan palvelun osalta, häiriö- ja ongelmatilanteiden johtaminen ja häiriöstä aiheutuvien vaikutusten minimointi hyvin monipuolisissa infra- ja julkisen pilven ratkaisuissa. Lisäksi muutosten hallinta ja käyttöönotot, ITSM työkaluvalinnat, käyttöönotto, kehittäminen ja ylläpito sekä tulevan peruspankkijärjestelmän jatkuvan palvelun suunnittelu. Raportoit tehtävissäsi tietohallintojohtajalle.

Tahdomme, että sinulla on IT-alan koulutuksen lisäksi vähintään 10 vuoden aikaisempaa kokemusta jatkuvan palvelun tuottamisen johtamista kriittisessä monitoimittaja ympäristössä, SIAM ja ITIL viitekehysten syväosaamista, sekä yksityisten että julkisten pilvipalveluiden kokemusta, Compliance ja viranomaisvaateiden sekä riskienhallinnan tuntemusta finanssialalla lisäksi erinomaisia neuvottelu-, suunnittelu- ja johtamistaitoja, yhteistyökykyä sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja laajan tehtäväkentän huipputiimissä ja finanssialan näköalapaikalta Suomen asiakaslähtöisimmän pankkiryhmän palveluksessa. Huippuosaajista koostuvan työyhteisömme lisäksi tarjoamme sinun menestyksesi tueksi myös vankan asiantuntemuksemme ja joustavat työajat. Töitä tehdään siellä missä töitä kannattaa tehdä, mutta vakituinen sähköinen työpöytäsi sijaitsee Helsingin Vallilassa.

Tahdotko? Haethan paikkaa lähettämällä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen 8.3.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa CIO Pekka Suomalainen p. 040 585 1126 4.3.2019 klo 14-15 ja 6.3.2019 klo 9-10.