(Poistunut julkaisusta)

IT-palvelupäällikkö
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018

Haemme kansainväliseen korkeakouluyhteisöömme
IT-palvelupäällikköä
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Aloitus 1.4.2018 tai sopimuksen mukaan.


Palvelupäällikkönä vastaat IT-asiakaspalvelun tuottamisesta sekä -palvelun kehittämisestä sisäisten ja ulkoisten kumppaniemme kanssa. Toimit esimiehenä ja vastaat hallinnoimistasi palveluista myös taloudellisen tuloksen osalta.

Odotamme

Sinulla on näyttöjä palveluhallinnasta yrityksen tai korkeakoulun tietohallinnossa, kokemusta ja taitoa tietohallintopalveluiden ja asiakasprosessien kehittämisestä sekä johtamisesta liiketoimintalähtöisesti. Hallitset alan yleiset sopimuskäytännöt.

Toimintatapasi on aktiivinen ja suunnitelmallinen. Erinomainen asiakaspalvelu on sinulle ensiarvoisen tärkeää. Paineensietokykysi on hyvä ja kommunikoit sujuvasti liiketoimintajohdon kanssa. Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle IT-palvelupäällikkönä mielenkiintoisen ja laaja-alaisen kehittämis- ja johtamistehtävän Suomen tunnetuimmassa ammattikorkeakoulussa. Meillä on korkeatasoinen digitalisoituva toimintaympäristö ja panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa tietohallintopäällikkö Jukka Ivonen, p. +358 50 336 0408, parhaiten 8.2. ja 15.2.2018 klo 16 - 17, 12.2. ja 19.2. klo 11:30 - 12:30.