(Poistunut julkaisusta)

IT-palvelupäällikkö | Sovellushallinta, informaation hallinta ja tukiratkaisut
SOK IT

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Järjestelmät ja sovelluksemme siirtyvät pilveen kiihtyvällä tahdilla. Tuotantoympäristömme kehityksessä on parhaillaan iso vaihde päällä. Kysymyksemme sinulle kuuluukin: voisitko sinä olla oikea henkilö sujuvoittamaan sovellushallintaa ja varmistamaan tuotantoa kanssamme yhdessä Suomen suurimmista IT-ympäristöissä? Tämä on tilaisuutesi vaikuttaa, kehittää ja saada omat ideasi framille – pöytämme kun on kaikkea muuta kuin valmiiksi katettu. Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan?

Digitaalisen murroksen kirittäessä IT-palvelutuotannossamme meitä ja sinua eteenpäin sinun päätehtäväsi on sovellustemme tuotannon varmistaminen liiketoimintaamme tukevien jatkuvien palveluiden osalta. Huolehdit, että kriittiset sovelluksemme toimivat ympäristössä, joka on stabiili, kustannusoptimoitu ja kehitettävissä.

Työssäsi toimit monitoimittajaympäristössä suunnannäyttäjänä, haastajana ja sovellusten käyttäjien kuten valikoimasuunnittelijoidemme, analyytikkojemme sekä taloushallinnon kitkattoman ja sujuvan työskentelyn varmistajana. Palvelutuotannossamme varmistat häiriötilanteiden asianmukaisen hoidon sekä uusien palveluiden käynnistämisen. Vastaat palvelusi kustannuksista, johdat ja valvot toimittajayhteistyötä sekä ennen kaikkea kehität omia toimintamallejamme ja teet päätöksiä.

Olemme keväällä organisoineet uudelleen toimintaamme, ja koska sovellushallinnassamme tapahtuu muutenkin paljon juuri nyt, meidän on mahdollista muokata tätä roolia sinun osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan tai palkata vaikka kaksi palvelupäällikköä. Tämä on siis sinulle ehdottomasti kiinnostava kohta tulla mukaan tekemään työtä, missä osaamisesi on arvossa ja työsi tulokset näkyviä.

Mikä tekee tästä työstä kiinnostavan?

Maailmamme on tosiaan kaikkea muuta kuin valmis. Haasteet, joiden parissa työskentelemme, eivät ole niitä kaikista triviaaleimpia. Useiden liiketoimintojemme ja tuotantoympäristöjemme sekä lukemattomien sovellustemme myötä pääset näkemään ryhmämme toiminnan koko kirjon yhden Suomen suurimman IT-ympäristön kautta. Voit olla varma, että opit uutta ja kehityt.

Mittakaavamme tarkoittaa myös työllemme riittäviä resursseja. Ne eivät ole rajattomat vaan mahdollistavat sen, että sinä ja me voimme tehdä työmme kunnolla ja oikein. Kanssamme et tule hakemaan oikopolkuja vaan kestäviä ratkaisuja ja toimintamalleja sovellushallintaan. Voit siis tehdä asiat niin kuin ne pitäisi tehdä.

Kokonaisarkkitehtuurimme elää juuri nyt vahvaa murroskautta, joten pääset aidosti modernisoimaan ja tekemään vaikuttavaa työtä kehittymishaluisessa organisaatiossa, jolla on tahto ja kyky viedä eteenpäin muutosta. Saamme siis varmasti yhdessä näkyvää aikaan, mikä on tässä työssä mielestämme todella palkitsevaa.

Me olemme inhimillinen organisaatio. Kokoluokkamme ei estä meitä olemasta ihmisen kokoinen, toisistamme välittävä ja huolta pitävä organisaatio. Kulttuurimme ja työskentelymme joustot varmistavat meille kullekin sopivan työn ja vapaan balanssin. Vaikka isossa organisaatiossa on aina hieman kankeutta ja paljon muuttujia, ei meillä ole tapettu luovuutta ja kykyämme saada aikaan. Saamme keskittyä työssämme siihen mitä osaamme, ja henkilökohtaista arkeamme tukevat ryhmämme mielekkäät henkilöstöedut sekä mielestämme työmme vaativuutta vastaava kompensaatio.

Työmme mestari – sinä?

Näkisimme, että sinulla on oltava tehtävässä menestyäksesi vahva tekninen kompetenssi – tunnet sovellusten tarvitsemia pilvialustoja (todennäköisimmin AWS) sekä ajoympäristöjä, ja mitä niiden ylläpidossa ja päivittämisessä on huomioitava. Kun keskustelut kääntyvät meillä middleware- ja tietokantaratkaisuihin, analytiikkaan tai SAP-ohjelmistoihin, et myöskään tipahda saman tien matkasta. Tarkennetaan vielä hieman: sinun ei kuitenkaan tarvitse olla koodari tai käytön tuen operaattori, vaan ymmärrät kontekstin riittävän syvästi, jotta uskallat kysyä, haastaa sekä esittää argumentoituja näkemyksiä.

Koska toimit matriisissa ja monitoimittajaympäristössä, sinulle on luontevaa verkostoitua ja rakentaa toimivaa yhteistyötä. Osaat siis kuunnella, vaikuttaa ja innostaa. Sinulle on luontevaa kehittää mutta myös toimeenpanna. Haluat jatkaa osaamispääomasi kasvattamista vaikkapa liiketoiminnan lainalaisuuksien ja toimintamallien saralla, ja olet mielummin muutoksen mahdollistaja kuin vastavoima. Koska työssäsi olet aktiivisesti tekemisissä myös ulkomaisten kumppanien kanssa, sinun täytyy hallita selkeä viestintä suomen lisäksi englanniksi niin suullisesti kuin kirjallisesti.

Miltä vaikutti? Tuntuuko sinusta siltä, että olet etsimämme osaaja?

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 23.9.2019 mennessä. Käymme läpi hakemuksia ja tapaamme kiinnostavia osaajia jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viimeiseen hakupäivään asti.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Samu juttelee mielellään kanssasi lisää niistä. Hänet tavoitat parhaiten 13.9. klo 14-16 ja 20.9 klo 9-11 numerosta 040 739 4393. Voit myös laittaa sähköpostia samu.huhtio@sok.fi.