(Poistunut julkaisusta)

IT-palvelupäällikkö / SAP
SOK IT

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2019

Kiinnostaisiko sinua valjastaa SAP-osaamisesi työhön, jossa olet vaikuttamassa miljoonien suomalaisten arkeen ja sen sujuvuuteen? Me tarjoamme sinulle tilaisuuden tulla kehittämään ja varmistamaan Suomen suurimman vähittäiskaupan toimitusketjun ja tavaravirran ohjausta. Palvelutuotantomme ohjauksessa osallistut myös muiden tärkeiden ja jopa kriittisten prosessien ja järjestelmien jatkuvuuden turvaamiseen. Mistä työssäsi tarkemmin ottaen on kysymys, ja mitä me voimme sinulle tarjota, siitä seuraavaksi tarkemmin!

Mikäli sinä kiinnostut tästä palvelupäällikön tehtävästämme, tulet työkaverinamme vastaamaan palveluhallinnasta tietyn SAP:n järjestelmäalueen osalta. Määrätietoisesti palvelutoimittajiamme ohjaten ja monitoimittajaympäristössä toimintamallejamme ja prosessejamme kehittäen, tuot tekemiseemme rohkeita ideoita ja uusia ajatuksia palvelutuotantomme jatkuvuuden varmistamiseksi hankinnan ja logistiikan alueilla. Laatu on avainsana työssäsi varmistaessasi meille liiketoimintakriittisen järjestelmän häiriötöntä toimintaa. Arkeasi ovat myös toimittajatapaamiset, seurantapalaverit, häiriötilanneselvitykset sekä raportointi liiketoiminnoillemme. Olet myös liiketoimintamme näkemyksellinen kehityskumppani ja mahdollistaja.

Maailma, johon astut, ei ole valmis. SAP-sovellushallinnassa tapahtuu meillä paljon juuri nyt. Siirrämme parhaillaan palveluita uusille toimittajille, joten pääset mukaan toimintaamme kiinnostavassa palvelutransitio-vaiheessa. Myöskään tehtävä, johon tulet, ei ole kiveen hakattu. Rooli on meille tehtäväkokonaisuuden näkökulmasta uusi, joten meidän on mahdollista yhdessä rakentaa sinua innostava ja motivoiva kokonaisuus palvelutuotantomme johtamisessa ja kehittämisessä.

Mitä sinä saat meillä työskennellessäsi?

Tulet työskentelemään meillä yhdeksän osaajan Sovellushallinta, hankinta ja logistiikkaratkaisut -tiimissä, jolla on halu menestyä yhdessä. Meillä ei ole Liisan tai Mikon ongelmia, vaan ratkomme haasteita yhdessä, positiivisella ja proaktiivisella asenteella. Johtaminen antaa meillä tilaa mutta myös tukea ja vastuuta meille kullekin. Mitä muuta voimme sinulle tarjota?

1. Meillä tulet turvaamaan liiketoimintakriittisen järjestelmän häiriötöntä toimintaa ja palvelutuotannon jatkuvuutta. Viime kädessä varmistat kanssamme, että vähittäiskaupan myymälämme saavat haluamansa tuotteet haluttuun aikaan, ja yli 2 miljoonaa asiakasomistajaa saavat ostettua haluamansa tuotteet. Järjestelmiemme kriittisyys onkin yhtä aikaa niin kiehtovuutta kuin painetta työhömme tuova aspekti.

2. Kehitämme voimakkaasti uutta alamme kärkikehittäjänä. Meillä et junnaa paikoillaan tai laita laastareita vanhaan, vaan tulet tuomaan aktiivisesti uusia ratkaisuja liiketoimintamme digitalisoinnin ja kehittämisen mahdollistamiseksi – usein ensimmäisenä Suomessa. Pääset mukaan useisiin isoihin, nykyisiin ja tuleviin, kehityshankkeisiimme yli 200 IT-ammattilaisemme rinnalla.

3. Tekemisemme mittaluokka on Suomessa ainutlaatuinen. Järjestelmäympäristömme ovat kompleksisia ja niissä on paljon liittymiä liiketoimintamme avainprosesseihin sekä muihin järjestelmiin. Isoja talona ja aktiivisena kehittäjänä meidän on mahdollista tarjota sinulle myös vaihtoehtoisia ura- ja kehittymispolkuja.

4. Tiiminä ja yksikkönä olemme hyvin nuori. Vastuita ja tekemistä on uudelleenorganisoitu, ja nyt on aika kiihdyttää vauhtia. Lisäämme omaa kyvykkyyttämme ja kehitämme edelleen omaa toimintaamme. Kuten sanottu, tulet mukaan matkaamme kiinnostavassa vaiheessa. Voit luottaa siihen, että ideasi kuullaan ja näkemystäsi arvostetaan!

Meillä myös välitetään ihmisistä. Niin asiakkaista kuin kumppaneista ja työkavereista. Vaikka isossa organisaatiossa on aina hieman kankeutta ja paljon muuttujia, ei meillä ole tapettu luovuutta ja kykyämme saada aikaan. Saamme keskittyä työssämme siihen mitä osaamme, ja henkilökohtaista arkeamme tukevat ryhmämme mielekkäät henkilöstöedut sekä mielestämme työmme vaativuutta vastaava kompensaatio.

Voisiko tämä tehtävä olla sinun?

Tämä tehtävä vaatii sinulta aiempaa palvelutuotanto- ja SAP-järjestelmäosaamista. Tätä kokemusta olet kartuttanut konsulttina tai asiantuntijana. Sinulla on ehtymätöntä intoa rakentaa voittavaa toimittajayhteistyötä sekä sovellus- ja tukipalveluita ja hallitset myös asioiden edistämisen ja toimeenpanot. Et karta uuteen laatikkoon astumista vaan uteliaisuutesi siivittää sinut oppimaan ja soveltamaan oppimaasi. Ajattelet ja toimit liiketoimintalähtöisesti, mutta et tarvittaessa pelkää myöskään pureutua käytännön järjestelmähäiriöiden selvittämiseen.

Onnistumistasi edesauttaa, jos olet työskentelyotteeltasi järjestelmällinen ja rohkeasti asioihin tarttuva. Kannat vastuuta ja uskallat tuoda esiin oman näkemyksesi. Tässä roolissa on tärkeää, että vastapuoli aina ymmärtää, mitä ajat takaa tai tarkoitat. Koska työssäsi olet aktiivisesti tekemisissä myös ulkomaisten kumppanien kanssa, sinun täytyy hallita selkeä viestintä suomen lisäksi englanniksi niin suullisesti kuin kirjallisesti.

Miltä vaikutti? Tuntuuko sinusta siltä, että olet etsimämme osaaja?

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 9.9.2019 mennessä. Aloitamme hakemusten läpikäynnin jo hakuaikana, joten älä suotta jätä hakemista viime tippaan. Voit siis kuulla meistä jo ennen hakuajan päättymistä.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Riitta juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Hänet tavoitat parhaiten ti.27.8 klo 9-10, ma 2.9 klo 10-11 ja ma 9.9 klo 9-10 numerosta 0400 20 9993. Voit myös laittaa sähköpostia riitta.holmstrom-salonen@sok.fi.