(Poistunut julkaisusta)

IT-palvelupäällikkö, Kaupan palvelut
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2019

Digitaalisten palveluiden sekä teknologia-, hankinnan, logistiikan ja kaupan palveluiden kehittäminen on tärkeä osa Tokmannin liiketoiminnan kehittämisen strategiaa ja etsimmekin nyt pääkonttorillemme Tokmanni Oy:n tietohallintoon Mäntsälään


PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ IT-Kaupan palveluihin


Työtehtävän sisältö


Toimit osana innokasta ja upeista ihmisistä koostuvaa Kaupan palvelut IT-tiimiä, jossa on tekemisen meininki ja töitä tehdään hyvällä fiiliksellä yhteisen päämäärän eteen. Palvelupäällikkönä vastaat Tokmannin IT-palveluiden kehityksestä ja palveluiden sisäisestä tuottamisesta Verkkokaupalle ja myymälöille. Verkkokauppa tai POS-ympäristöt ovat tulleet sinulle tutuksi työssäsi. Kokeneena tekijänä olet mukana ostamassa meille sopivia IT-palveluita. Tunnet siis alan parhaat käytännöt ja toimittajat, ja tiedät mitä palveluntuottajilla on tarjolla. Viet ostetut IT-palvelut käytäntöön niin, että ne tuottavat lisäarvoa Tokmannin liiketoiminnalle.


Mitä odotamme sinulta


Odotamme, että olet jo hankkinut osaamista tai tehtävään soveltuvan tutkinnon IT-alalta. Sinulla on useamman vuoden kokemus isompien verkkokauppa- tai kassajärjestelmäpalveluiden ostamisesta tai tuottamisesta seuraavilta alueilta: omnikanavainen kaupankäynti, erilaiset verkkokauppa-alustat, vähittäiskaupan prosessit ja tuloksellisesti toteutetut kehitysprojektit. Erityisesti arvostamme Magento-osaamista sekä kokemusta kassajärjestelmistä. Olet innostava ja saat muut helposti mukaasi positiiviseen tekemisen meininkiin. Pystyt pitämään yllä positiivista tekemisen virettä myös yllättävien tilanteiden keskellä. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi ja olet kiinnostunut kehittämään itseäsi. Asiakaspalveluhenkisyys ja yhteistyötaidot näkyvät kaikessa tekemisessäsi.

Mitä tarjoamme


Tämä tehtävä sopii sinulle, joka haluat tuoda oman tärkeän panoksesi IT-palveluiden kehitykseen. Meillä pääset aidosti tekemään monipuolisia tehtäviä, sillä olemme siihen juuri sopivan kokoinen toimija. Jos pidät muutoksesta ja innostut kasvusta sekä prosessien ja ratkaisujen kehittämistä, tarjoamme sinulle vastuullisen roolin, jossa pääset vaikuttamaan kaupan alan yrityksen kehitykseen. Meille tokmannilaisille on tärkeää, että toimimme vastuullisesti ja tehokkaasti, ja välitämme ympäristöstä ja ihmisistä. Keskinäisen yhteistyön kulmakivinämme on keskinäinen luottamus ja kunnioitus, ja tähtäämme yhdessä uuden oppimiseen ja kehittymiseen virheitä pelkäämättä.


Jos tunnistit itsesi kuvauksesta ja innostuit, niin hae meille töihin. Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee Tokmannin hallinto- ja logistiikkakeskuksessa Mäntsälässä Lahden moottoritien varrella vain noin 30 minuutin ajomatkan päässä kehä III:lta. Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 18.6. täyttämällä sähköisen hakulomakkeen. Tehtävä saatetaan täyttää sopivan henkilön löydyttyä jo hakuajan puitteissa. Mainitsethan hakemuksessasi palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävistä antaa IT-manager Merituuli Toivio p. 0207286532. Tavoitat Merituulin parhaiten ke 5.6. klo 9-10.30.


Hakusanat: IT, palvelupäällikkö, tietoliikenneverkot, IT-hankinnat, IT-ostot