(Poistunut julkaisusta)

IT-palvelupäällikkö (IAM-kehitys)
SOK IT-palvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2018

SOK IT-palvelut tuottaa tietotekniikan hyödyntämiseen tarvittavia palveluita ja ratkaisuja koko S-ryhmän liiketoiminnan käyttöön. IT Tuotantopalvelut -yksikkö toteuttaa, ylläpitää ja tukee mm. S-ryhmän identiteetinhallintaan liittyviä IT-palveluita.

Haemme ammattitaitoiseen joukkoomme IT-palvelupäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Ässäkeskukseen Helsinkiin vastaamaan S-ryhmän identiteetinhallintaan liittyvien palveluiden kehityksestä, tuotannosta ja ylläpidosta. Työsi on itsenäistä, mutta tukenasi on osaava joukko muita asiantuntijoita.

Tehtävässäsi pääset vaikuttamaan S-ryhmän identiteetinhallinnan ratkaisuihin kehittämällä ja tuottamalla liiketoiminnan edellyttämiä pääsynhallinta- ja identiteettipalveluja. Määrittelet yhdessä liiketoiminnan kanssa tarpeet ja konkretisoit nämä järjestelmäkehitysprojekteiksi järjestelmätoimittajien kanssa. Vastaat kehityshankkeiden etenemistä ja varmistat sujuvan tiedonkulun sekä omassa yksikössäsi että liiketoiminnan ja järjestelmätoimittajien suuntaan. Olemme kehittämässä S-ryhmän työntekijöiden sähköistä identiteettipalvelua ja haemme osaavaan joukkoomme lisää asiantuntemusta.

Edellytämme sinulta
- Yleisimpien Single Sign On teknologioiden tuntemusta
- Kokemusta IAM järjestelmien suunnittelemisesta ja käyttöönotoista isoissa organisaatioissa
- AD:n ja Azure AD:n, sen ominaisuuksien ja mahdollisuuksien (SSO, EMS, MFA) tuntemusta
- Positiivista asennetta ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja
- Hyvää englannin kielen taitoa

Arvostamme
- Kokemusta isojen organisaatioiden HR-järjestelmistä tai MDM -järjestelmistä
- Kokemusta Office 365 -palveluista sekä Office 365:n ja verkon tietoturvasta
- Kokemusta verkkoteknologioista
- Projektityöosaamista

Pystymme tarjoamaan sinulle haastavan ja mielenkiintoisen työympäristön, jossa pääset kehittämään muiden huippuasiantuntijoiden kanssa Suomen johtavan kaupparyhmän IT-ympäristöä. Tarjoamme sinulle hyvät mahdollisuudet kehittää omaa asiantuntemustasi maailman huippuluokan IAM-osaajaksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa IT-päällikkö Pasi Pitkänen, puh. 010 76 82276, pasi.pitkanen@sok.fi (parhaiten tavoitettavissa 4.9. klo 11-13) tai Palvelujohtaja Jorma Mustonen, puh. 010 76 82277, jorma.mustonen@sok.fi (parhaiten tavoitettavissa 5.9. klo 13-15).

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 16.9.2018 mennessä oheisella hakulomakkeella.