(Poistunut julkaisusta)

IT-palvelupäälikkö | Sovellushallinta, Digiratkaisut
SOK IT-palvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019

Tuotantoympäristömme kehityksessä on parhaillaan iso vaihde päällä siirtyessämme yhä rivakammin pilveen. Samalla kehitämme ketterämmin ja tuomme nopeammin tuotantoon kuluttajien digitaalisia palveluita. Kysymyksemme sinulle kuuluukin: voisitko sinä olla oikea henkilö varmistamaan kanssamme tuotantoamme yhdessä Suomen suurimmista IT-ympäristöissä? Tämä on tilaisuutesi vaikuttaa, kehittää ja saada omat ideasi framille – pöytämme kun on kaikkea muuta kuin valmiiksi katettu. Oletko valmis haasteeseen?

Olemme tällä hetkellä vaiheessa, jossa pääsemme vähitellen ulosmittaamaan uudelleenorganisoitumisemme hyötyjä digitaalisen murroksen kirittäessä myös IT-palvelutuotantoamme olemaan syvemmin mukana uusien palveluidemme kehitystyössä. Ymmärrämme, että meidän on alusta lähtien varmistettava tulevien, ketterästi toteutettujen palveluiden toimintavarmuus ja turvallisuus. Tämän työn suunnannäyttäjänä, haastajana ja innoittajana sinä tulet olemaan merkittävässä roolissa.

Tulet rakentamaan meillä yhteistyötä tuoden tuotannon näkökulman kehitystyöhön. Tulet saamaan omat palvelukohtaiset vastuualueesi sekä mandaatin ja mahdollisuuden onnistua työssäsi. Palvelutuotannossamme varmistat nykyaikaisten valvontaratkaisujen hyödyntämisen, häiriötilanteiden asianmukaisen hoidon sekä uusien tuki- ja ylläpitopalveluiden käynnistämisen. Vastaat vastuualueesi kustannusoptimoinnista sekä johdat ja valvot toimittajayhteistyötä. Ja kuten todettu – ennen kaikkea kehität toimintaamme ja teet päätöksiä.

”Sen lisäksi, että meidän on tärkeä jatkossakin kehittää omaa sovellushallintaamme ja palvelutuotantoamme mm. paremmin hyödynnettävien valvontaratkaisujen suuntaan, työssämme onnistumisen kannalta on tärkeää olla entistä relevantimpi kumppani digipalveluidemme kehitykselle. Tämä on meille haaste, jonka haluamme ottaa vastaan lunastaen paikkamme tulevaisuuden palveluidemme kehitystyössä.”

Koska sovellushallinnassamme tapahtuu paljon juuri nyt, tämä on siis sinulle ehdottomasti kiinnostava kohta tulla mukaan kasvavaan tiimiimme tekemään työtä, missä osaamisesi on arvossa ja työsi tulokset näkyviä. Mitä tämä tehtävä ja me sinulle tarjoamme?

1. Tästä roolista kiinnostavan tekee mielestämme se, että tulet olemaan mukana kuluttajille suunnattujen digipalveluiden kehittämisessä ja pääset vastaamaan niiden tuotannosta. Esimerkiksi verkkokauppamme, S-Mobiili sekä hotelliemme mobiiliavaimet tai itsepalveluautomaatit voivat hyvin olla osa arkeasi. Sinun panoksesi näkyy palveluiden häiriöttömyydessä, saatavuudessa ja tukipalveluiden toimivuudessa. Vaikutat suoraan asiakaskokemukseemme läpi eri liiketoimintojemme.

2. Haasteet, joiden parissa työskentelemme, eivät ole niitä kaikista triviaaleimpia. Yksi Suomen suurimmista IT-ympäristöistä, kehittämisemme mittaluokka sekä volyymimme mahdollistavat sinulle varmasti tilaisuuden oppia uutta ja kehittyä.

3. Meillä on halu ja taito edesauttaa muutosta. Meillä on selkeä yhteinen tahtotila, tarvittava osaaminen sekä riittävät resurssit ryhmämme strategiaa tukevan työn täytäntöönpanolle. On paljon meistä itse kiinni, kuinka tässä työssä onnistumme. Se on mielestämme palkitsevaa ja mielekästä.

4. Meillä et tule hakemaan oikopolkuja vaan kestäviä ratkaisuja ja toimintamalleja sovellushallintaan. Voit siis tehdä asiat niin kuin ne pitäisi tehdä. Et vyötä kiristäen vaan kustannusoptimoidusti parhaita ratkaisuja toteuttaen.

5. Kokonaisarkkitehtuurimme elää juuri nyt vahvaa murroskautta, joten pääset aidosti modernisoimaan ja tekemään vaikuttavaa työtä kehittymishaluisessa organisaatiossa. Sinun näkemyksellesi on tilaus ja tuletkin olemaan arvostettu osaaja joukossamme.

Vaikka olemme yli 200 osaajan IT-organisaatio, kokoluokkamme ei estä meitä olemasta ihmisen kokoinen, toisistamme välittävä ja huolta pitävä organisaatio. Kulttuurimme ja työskentelymme joustot varmistavat meille kullekin sopivan työn ja vapaan balanssin. Vaikka isossa organisaatiossa on aina hieman kankeutta ja paljon muuttujia, ei meillä ole tapettu luovuutta ja kykyämme saada aikaan. Meidän on mahdollista keskittyä työssämme siihen mitä osaamme, ja henkilökohtaista arkeamme tukevat ryhmämme mielekkäät henkilöstöedut sekä mielestämme työmme vaativuutta vastaava kompensaatio.

Oletko sinä tuleva IT-palvelupäällikkömme – menestyksesi avaimet

Näkisimme, että sinulla on oltava tehtävässä menestyäksesi vahva tekninen kompetenssi. Tunnet sovellusten ja palveluiden tarvitsemia pilvialustoja (todennäköisimmin AWS), ja kun keskustellaan verkkokaupoista, mobiilisovelluksista, API-rajapinnoista tai DevOps:sta, et myöskään tipahda saman tien matkasta. Et välttämättä ole näiden alueiden syväosaaja mutta ymmärrät kontekstin, jotta uskallat kysyä, haastaa sekä esittää argumentoituja näkemyksiä. Vaikka projektien ja hankkeiden johtaminen ei olekaan työsi ydintä, taidat myös asioiden ja kokonaisuuksien saattamisen eteenpäin hallitusti.

Koska toimit matriisissa useampaan suuntaan vaikuttaen, on tärkeää, että sinulle on luontevaa verkostoitua ja rakentaa toimivaa yhteistyötä. Osaat siis kuunnella, vaikuttaa ja innostaa. Vaikka toimintamme kehittäminen edellyttää näkemystä, sinulta vaaditaan myös toteuttamisen taitoa. Olet myös avoin uuden oppimiselle ja olet mielummin muutoksen mahdollistaja kuin vastavoima.

Miltä vaikutti? Tuntuuko sinusta siltä, että olet etsimämme osaaja?

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 21.10.2019 mennessä. Käymme läpi hakemuksia ja tapaamme kiinnostavia osaajia jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viimeiseen hakupäivään asti.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Antti juttelee mielellään lisää niistä kanssasi. Hänet tavoitat parhaiten to 30.9 klo 15-16 ja ma 14.10 klo 15-16 numerosta 050 440 5055. Voit myös laittaa sähköpostia antti.kettunen@sok.fi.