(Poistunut julkaisusta)

IT-Palvelujohtaja, Printcom Center Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2020
Olemme suomalainen vahvassa kasvussa oleva yksityisomisteinen IT-palvelutalo. Toimintamme perustuu tiimilähtöiseen työskentelytapaan, jossa tavoitteenamme on toimintamme ja asiakaskokemuksen jatkuva kehittäminen hyödyntäen Lean filosofiaa. Olemme ylpeitä kasvustamme: liikevaihtomme oli vuonna 2019 noin 15 miljoonaa euroa ja meillä on töissä noin 70 ammattilaista.

Meillä on toimipisteet Espoossa, Lahdessa, Kouvolassa, Kotkassa, Lappeenrannassa ja Porvoossa. Toimitamme palveluitamme valtakunnallisesti yhdessä toimivan yhteistyöverkostomme kautta. Unelmamme on olla alueiden halutuin ICT-alan myynti- ja palveluorganisaatio.

Tärkein voimavaramme kasvun toteuttamisessa on henkilöstömme. Haluamme olla alueemme ja toimialamme halutuin työpaikka, jossa on hyvä tekemisen meininki. Panostamme erityisesti hyvään henkilöjohtamiseen ja sitä kautta jokaisen työntekijämme hyvinvointiin.

Haluatko olla asiakkaidemme arjen sankari? Liity joukkoomme.

Etsimme asiakkaallemme Printcom Center Oy:lle
IT-PALVELUJOHTAJAA

Työtehtävässä pääset rakentamaan vahvassa kasvussa olevan yrityksen ketterää IT-palvelutuotannon organisaatiota, joka vastaa palveluiden tuottamisesta asiakkaidemme ympäristöihin.

IT-palvelujohtajana vastaat Printcomin jatkuvista tuki palveluista ja omistat IT-tuotannon palvelut. Näihin sisältyvät mm. käyttäjätukipalvelut, verkonylläpitopalvelut ja palvelintenhallintapalvelut. Toimit IT:n jatkuvien palveluiden osaston esimiehenä ja olet johtoryhmän jäsen.

Tehtävässäsi tarvitset vankkaa osaamista ja kokemusta IT-palvelujohtamisesta. Sinulla on näkemystä ja osaamista tuotantotoiminnan ja palvelulaadun varmistamisesta. Omaat vankan kokemuksen ITIL-prosessien käytännön soveltamisessa. Vastaat oman vastuualueesi palvelun ja menetelmien kehittämisestä ja johdat joukkuettasi rakentamaan tulevaisuudenkestävän palvelukokonaisuuden, joka on sekä skaalautuva, turvallinen että joustava.

Sinulta odotamme, että:

• Pidät valmentavasta esimiestyöstä ja olet nähnyt sen eri puolet useamman esimiesvuoden aikana
• Soveltuvaa kaupallista tai teknistä koulutusta
• Ymmärrät asiakaskokemuksen ja toiminnan jatkuvan kehittämisen merkityksen Lean-ajattelumallia hyödyntäen
• Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot sekä valmiutta ja halukkuutta tiiviiseen yhteistyöhön muiden sidosryhmien kanssa
• Sinulla vankkaa kokemusta IT-palveluiden ja -prosessien johtamisesta
• Sinulla on näkemystä tulevaisuuden ratkaisuista ja uskallusta innovoida
• Pystyt analysoimaan onnistuneita ja mahdollisesti epäonnistuneita ratkaisuja
• Sinulla on laaja-alaista osaamista ja kiinnostusta IT-palveluihin sekä vahva halu kehittää omaa ja yksikkösi osaamista
• Olet oma-aloitteinen, määrätietoinen ja et epäröi tarttua selvittämistä vaativiin haasteisiin
• Omaat tiimilähtöisen ja yhteisöohjautuvan työskentelytavan

Meillä on tarjota sinulle hands on tekemistä hyvässä porukassa, joka koostuu yli 70:stä ammattilaisesta. Saat työhösi vahvan tuen, ymmärrämme ettei kaikkea voi osata täydellisesti. Tässä on hieno tilaisuus heittäytyä mukaan kohti uusia haasteita ja mahdollisuuksia - me kehitymme huimaa vauhtia, joten myös vauhdin hurmaa on tarjolla.
Työllistyt suoraan Printcom Center Oy:lle.

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus palkkatoiveineen pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Huomioithan, että haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Seljas, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5109, tommi.seljas@hpheimo.fi