(Poistunut julkaisusta)

IT-palveluasiantuntija
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2020

Haemme joukkoomme

IT-palveluasiantuntijaa

Haaga-Helian IT-palveluihin (elinkaari- ja käyttäjäpalvelut) vakituiseen työsuhteeseen 1.8.2020 alkaen.

Työtehtäviin kuuluvat Haaga-Helian IT-asiakaspalveluun sekä laitteistojen elinkaaripalveluihin liittyvät tehtävät. Osana elinkaari- ja käyttäjäpalvelut tiimiä roolisi on tukea Haaga-Helian henkilöstöä ja opiskelijoita jokapäiväisessä arjessa. Laitteiden osalta tuemme ja ylläpidämme työasemia, puhelimia, monitoimilaitteita, av-laitteita sekä muita oheistarvikkeita. Työskentelemme pääasiassa Haaga-Helian pääkaupunkiseudun kampuksilla.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa tietotekniikasta (esimerkiksi IT-tradenomi) ja työkokemusta vastaavista tehtävistä. Ratkaisuhakuisuus, suunnitelmallisuus, tavoitteellisuus, kyky oppia jatkuvasti uutta sekä yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ovat edellytyksiä työssä suoriutumiselle. Työssä tarvitaan sekä suomen että englannin kielen taitoa.

Toivomme sinulta:

  • Windows-käyttöjärjestelmien ja Office/O365-ympäristön hyvää tuntemusta
  • Kokemusta Windows Servereistä
  • Kokemusta monitoimilaitteiden verkkohallinnasta
  • Kokemusta käyttäjähallinnasta (AD)
  • Kokemusta Intune-puhelinhallinnasta
  • Kykyä ja halukkuutta tuottaa dokumentaatiota ja ohjeistuksia suomeksi ja englanniksi

Tarjoamme dynaamisen ja kansainvälisen toimintaympäristön, innostuneen työilmapiirin ja hyvät mahdollisuudet itsensä kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Joonas Kröger puhelimitse +358 294 471 924, 7.5. klo 9 - 11, 14.5. klo 9 - 11 ja 22.5. klo 9 - 11 tai sähköpostitse joonas.kroger@haaga-helia.fi.

Hae tehtävää viimeistään 3.6.2020. Liitä hakemukseesi CV.