(Poistunut julkaisusta)

IT-päällikkö
Tampereen yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2021

Haetko uusia haasteita digitalisaation saralla? Haluatko työskennellä innostavassa ja innovatiivisessa työyhteisössä, jossa digitalisaatio on rohkea uudistusvoima? Oletko kiinnostunut sähköisten palveluiden kokonaisvaltaisesta kehittämisestä teknologia-alustojen tarjoamien mahdollisuuksien avulla?

Haemme osaavaa IT-päällikköä kehittämään Tampereen korkeakouluyhteisön opetuksen ja tutkimuksen sähköisiä palveluita ja edistämään digitalisaatiota. Tehtävä sijoittuu tietohallinnon Kehityspalvelut-ryhmään, joka vastaa korkeakouluyhteisön sähköisten palveluiden kehittämisestä.

Tampereen yliopiston tietohallinto tuottaa korkeakouluyhteisön keskitetyt IT-palvelut. Tietohallinto kehittää ja ylläpitää sähköisiä palveluita opetuksen, tutkimuksen ja henkilöstön käyttöön. Tietohallinnolla on myös keskeinen rooli sekä Tampereen korkeakouluyhteisön rakentamisessa että digitalisaation kehittämisessä. 

Tehtävä

IT-päällikkönä työskentelet korkeakouluyhteisön sähköisten palveluiden kehittämisen parissa erityisenä vastuualueenasi yhteistyö Koulutuksen ja oppimisen palveluyksikön toimijoiden kanssa. Tiimisi koostuu asiantuntijoista, joiden kanssa vastaatte mm. tietoteknisen ympäristön sekä työprosessien kehittämisestä, uusien ratkaisujen etsimisestä ja kokeilemisesta, digimentoritoiminnasta sekä vastuualueen projektien valmistelusta ja toteutuksesta. Tarkempi roolipainotus muotoutuu vahvuuksiesi ja kokemuksesi pohjalta.

Tietohallinnon asiantuntijana osallistut erilaisten tietojärjestelmien kehitys-, hankinta- ja käyttöönottoprojekteihin. Kiinteä osa tehtäviäsi on prosessien ja rutiinien automatisoinnin edistäminen. Tehtäviisi liittyy myös tiivis yhteistyö palveluiden omistajien, pääkäyttäjien ja toimittajien kanssa sekä toimiminen rajapintana tietohallintoon. 

Edellytykset

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää aikaisemman työkokemuksen ja soveltuvan koulutuksen luomaa tietopohjaa. Lisäksi edellytetään kokemusta asiantuntijoiden johtamisesta, kokemusta opetuksen digitaalisista ratkaisuista, hyvää asiakaspalveluasennetta, yhteistyökykyä ja tiimityöskentelytaitoja sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Sinulla on vahva halu ja kyky kehittää itseäsi sekä haluat oppia uutta ja jakaa oppimaasi muille. Eduksi katsotaan hankintaosaaminen.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen, monipuolisen ja haastavan tehtäväkokonaisuuden sekä innostavan työyhteisön, jossa kehittää omaa osaamistaan sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana vaikuttavan korkeakouluyhteisön kehittämisessä. Henkilöstöetuihimme kuuluvat mm. joustavat työskentelymahdollisuudet, edulliset ravintola- ja kahvilapalvelut kaikilla kampuksilla sekä henkilöstön kulttuuri- ja liikuntaharrastusten tukeminen. Lue lisää: Tampereen yliopisto työnantajana.

Tehtävä täytetään toistaiseksi ja työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tehtävässä sovelletaan työsopimuslain mukaista 6 kuukauden koeaikaa. Voit esittää palkkatoiveesi.

Hakuohjeet

Jätä hakemuksesi Tampereen yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (linkki löytyy tämän ilmoituksen alta). Liitä hakemukseesi ansioluettelosi. Tehtävän hakuaika päättyy tiistaina 2.2.2021 klo 23.59.

Lisätietoja tehtävästä antaa tietohallintojohtaja Jussi-Pekka Pispa, puh. 040 754 4466, jussi-pekka.pispa@tuni.fi. Puhelimitse tavoitettavissa ma 25.1.2021 klo 10-11 ja to 28.1.2021 klo 11-12, muuten tavoittaa varmimmin sähköpostitse.