(Poistunut julkaisusta)

IT-päällikkö
SOK IT Taloushallinnon ratkaisut

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2019

Olemme saaneet päätökseen SAP S/4HANA-taloushallintoratkaisun käyttöönoton. Mittava projekti työllisti meitä useamman vuoden, jolloin meillä ei ollut mahdollisuutta toivotusti panostaa muuhun tarvittavaan kehitystyöhön taloushallinnon järjestelmien osalta. Nyt on aika muuttaa tuo tilanne! Kiihdytämme kierroksia ja kasvatamme kyvykkyyttämme varmistaaksemme jatkossa entistä tehokkaammin häiriöttömän tuotantomme sekä tulevaisuuden kehitystyön. Tule johtamaan työtämme ottaessamme tiukempaa otetta taloushallinnon ratkaisujen kehitystyössä. Astu taloushallinnon muutosmatkamme draiveriksi!


IT-päällikkönämme tulet olemaan avainroolissa kehittäessämme edelleen taloushallinnon ratkaisuja vastaamaan liiketoimintojemme tarvetta kehittää asiakkaidemme arkea yhä sujuvammin tukevia palveluita. Työsi tulee olemaan läpiluotaavaa yhteistyötä eri liiketoimintojemme, osuuskauppojemme, toimittajiemme ja yli 200 IT-osaajamme kanssa. Toimit talouden alueen palveluvastaavana ja olet meillä osa laajempaa core-tiimiä. Tulet siis vastaamaan tiimisi kanssa S-Ryhmän taloushallinnon järjestelmien kehittämisestä ja tuotannon tuesta. 

Muuten tehtävääsi ja sen tavoitteita voisi kuvailla seuraavasti:
• Tulet ohjaamaan ja tukemaan tiimisiäsi läpi muutosmatkamme tukitoiminnosta enemmän kehitysyksiköksi.
• Tuot tuoretta ja virkistävää näkemystä tiimimme toiminnan kehittämiseen matriisiorganisaatiossamme ja rakennat meille taloushallinnon kompetenssia.
• Otat vastuuta tulevaisuutemme viitoittamisesta. Ymmärrät, kuinka maailma meidän kontekstin ympärillä kehittyy, ja mitä se meiltä vaatii. 
• Ohjaat ja haastat kumppaneitamme ja toimittajiamme meille parhaiden ratkaisujen löytämiseen ja tuottamiseen.
• Työssäsi varmistat oikean resursoinnin ja priorisoinnin, tiimisi onnistumisen omassa työssään sekä kehitystyömme laadukkuuden ja järjestelmäympäristömme häiriöttömyyden.

Kuten todettu, meillä on hieman projektin jälkeistä kehitysvelkaa. Näin työssämme painottuu nyt kehitys yli tuotannon tuen. Tämän painotuksen rinnalla vahvistamme asiantuntijoidemme profiilia kehitystyömme ajureina. Tässä kaikessa tulemme luottamaan paljon sinun kykyyn nähdä ja viitoittaa työllemme oikea suunta. Voisiko tämä olla sinua innostava mahdollisuus?


Meillä työskentely – mitä sinä saat?

Meidän työhömme liittyy päivittäin esiin tulevia haasteita, joita ratkomme. Tämän rinnalla arkeamme rikastavat merkitykselliset projektit, joita viemme eteenpäin kollegojemme ja kumppaniemme kanssa. Vielä hieman konkreettisemmin:

1. Meidän ja sinun työsi vaikuttaa suoraan koko ryhmämme taloushallintoon ja yli 600 järjestelmämme käyttäjän arkeen. Työmme vaikutus ulottuu myös liiketoimintaamme, prosesseihimme sekä luonnollisesti asiakkaidemme elämään. Järjestelmämme ovat kriittisiä, eikä virheille ole sijaa. Tämä työmme merkityksellisyys puhuttelee toivottavasti laillamme myös sinua.

2. Me olemme kehitysmyönteinen talo ja tekemisemme suurusluokka on ainutlaatuinen. Olemme vähittäiskaupan kärkikehittäjä ja uusimmat teknologiat sekä ratkaisut tulevat olemaan osa arkeasi. Esimerkiksi SAPin osalta näet ja koet viimeisintä uutta osaamistasi kehittäen. Osallistut myös muihin talomme kehityshankkeisiin.

3. Tulet olemaan kaupparyhmämme pulssilla ja perillä siitä, mitä talossa kehitystyön saralla tapahtuu. Työssäsi pääset tutuksi monialaisen liiketoimintakenttämme kanssa aina logistiikasta hotelleihin ja huoltamoista verkkokauppoihin. Verkostoidut laajasti talomme eri alojen asiantuntijoiden kanssa ja rinnallesi saat osaavan tiimin, jonka tukeen voit luottaa samoin kuin he sinun. 

4. Tässä roolissa tulet tekemään päätöksiä. Pääset luotsaamaan tiimiäsi eteenpäin suunnitelmiisi pohjaten. Ohjaat yhteistyötä parhaiden toimittajien kanssa riittävillä resursseilla ja tuot IT-näkemyksesi liiketoimintamme ohjaamaan kehitystyöhön.

5. Muutos on meille mahdollisuus. Meillä on paljon lähtöjä ja projekteja suunnittelussa ja pöydällä. Muutos on mielestämme meille kaikille kasvun mahdollisuus. Opimme uutta ja eteemme avautuu vaihtoehtoisia ura- ja kehityspolkuja. Kaikkea tulevasta emme kuitenkaan vielä edes tiedä – mikä on kiehtovaa sekin osaltaan.


Mitä mieltä olet? Oletko oikea osaaja tähän rooliimme?

Tässä tehtävässä korostuu mielestämme oman tiimisi menestymisen mahdollistaminen. Menossa ja tulossa olevat muutokset vaativat meiltä yhä enemmän omaa asiantuntemusta. Isossa kehitysloikassamme tilaisuuden lunastamiseksi tarvitsemme sinua tiimimme valmentavaksi ja innostavaksi vetäjäksi.

Tehtävä vaatii sinulta taloushallinnon järjestelmien sekä liittymien hyvää hallintaa. Sinulla on riittävä substanssi johtaa toimittajayhteistyötämme sekä palvelutuotantoamme. Olet siis rohkea haastaja ja päätöksentekijä sekä taitava viestijä ja luontainen tiimipeluri.

Vaikka onnistumisesi ei varsinaisesti vaadi syvää teknistä osaamista, ei ole haittaa, jos sinulla on ymmärrystä arkkitehtuureista ja teknologioista.


Hakeminen ja lisätiedot

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 19.8.2019 mennessä. Käymme hyvin todennäköisesti hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään asti.
Mikäli taas mielessäsi on kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Juha juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Hänet tavoitat parhaiten 30.7. klo 9-11 ja 13.8. klo 9-11 numerosta 050 3883 799. Voit myös laittaa sähköpostia juha.kiiski@sok.fi.