(Poistunut julkaisusta)

IT-päällikkö
Cabonline Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.7.2019

Etsitkö haasteita, joissa pääsee itse laittamaan kädet saveen ja vaikuttamaan siihen, kuinka Suomen suurin taksialan yritys digitalisoituu ja kehittyy? Kiinnostaako työskentely pilven, IT-infran ja integraatioiden parissa? Taksiala digitalisoituu nopeaa vauhtia ja etsimme näkemyksellistä IT-päällikköä vastaamaan it-ympäristön ylläpidosta, hallinnasta ja suunnittelusta. Missiomme on modernisoida taksiala Suomessa ja tarjota kaikille asiakkaillemme mahdollisimman laadukas, vaivaton ja saumaton asiakaskokemus.

Haemme asiakkaallemme Cabonline Finlandille IT-päällikköä vastaamaan IT-ympäristön ylläpidosta, hallinnasta ja suunnittelusta. Rakennat työssäsi järjestelmäratkaisuja, jotka ovat moderneja ja skaalautuvat liiketoiminnan mukana. Näytät suuntaa liiketoiminnan prosessien uudistumiselle järjestelmien mukana, ja tuet omalla työlläsi liiketoiminnan kehittymistä. Olet operatiivisessa vastuussa yhteistyöstä ulkoisten palveluntarjoajien kanssa ja pystyt tarvittaessa vetämään pieniä kehitysprojekteja. Työskentelet yhteistyössä ruotsalaisen emoyhtiön kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vankkaa kokemusta IT-infran ylläpidosta, hallinnasta ja suunnittelusta. Olet ollut tekemisissä erilaisten IT-järjestelmien kanssa ja pystyt ottamaan kompleksisen kokonaisuuden haltuusi. Olet mahdollisesti työskennellyt aikaisemmin IT-päällikkönä pienessä yrityksessä tai olet työskennellyt vaativissa järjestelmäasiantuntijan työssä useiden hyvin erilaisten järjestelmien parissa. Eduksi katsomme kokemuksen järjestelmäintegraatioista ja ohjelmistokehitysosaamisen. Suomen ja englannin kielen taito on tehtävässä välttämätön, ruotsin kielitaito on eduksi.

Odotamme sinulta kykyä työskennellä pitkäjänteisesti ja tehdä ratkaisuja itsenäisesti erityisosaamisesi pohjalta. Haluat toteuttaa itse "kädet savessa" järjestelmäratkaisuja pienessä yrityksessä, jossa saat vastuullesi laajan ja monipuolisen tehtäväkentän. Teet sujuvasti myös rutiininomaisia tehtäviä, kuten dokumentaatiota.

Cabonline tarjoaa sinulle vaihtelevan ja laajan tehtäväkentän, jossa pääset ottamaan vastuuta ja vaikuttamaan. Saat täyden luottamuksen ja tuen koko Cabonlinen tiimiltä. Roolisi on keskeinen Cabonlinen missiossa olla Suomen paras taksiyritys. Tehtävä räätälöidään henkilön vahvuuksien mukaan.

Mikäli tehtävä vaikuttaa omaltasi, jätä ansioluettelosi, hakemuksesi ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 11.8.2019 mennessä. Otathan huomioon, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Työn aloitus on sopimuksen mukaan ja työntekopaikka on Helsingin Pitäjänmäessä. Lisätietoa tehtävästä antaa Barona IT:n Tech Recruiter Johanna Lintunen 050 591 9340 tai etunimi.sukunimi@barona.fi.