(Poistunut julkaisusta)

IT päällikkö Oy Prevex Ab
Oy Prevex Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2018
Oy Prevex Ab
Oy Prevex Ab on Euroopan suurin keittiö- ja kylpyhuonevesilukkoja valmistava kansainvälinen yritys joka toimii Uudessakaarlepyyssä ja jolla on tytäryhtiö Puolassa sekä on osa KWH-yhtymää. Valmistamme ja markkinoimme muovituotteita useisiin tuoteryhmiin jotka liittyvät keittiöihin ja kylpyhuoneisiin. Pääasialliset tuoteryhmät ovat vesilukot keittiöaltaisiin ja pesualtaisiin. Prevex ryhmän budjetoitu liikevaihto vuodelle 2018 on 38 miljoonaa euroa. Viennin osuus Uudenkaarlepyyn tehtaasta on 90%. Uudenkaarlepyyn tehtaassa on korkea automaatioaste ja työllistämme 160 henkeä. Tämän lisäksi tytäryhtiömme Puolassa työllistää 100 henkeä.
Toimenkuva
Vahvistamme organisaatiotamme ja haemme nyt

IT-päällikköä

IT-päällikkönä sinulla on kokonaisvaltainen vastuu Prevex ryhmän IT-prosessista, sen organisaatiosta sekä sen kehittämisestä yrityksen strategian ja arvojen mukaisesti. Työskentelet läheisessä yhteistyössä muiden prosessien kanssa läpi koko organisaation ja kehität sekä luot uusia ulkoisia kontakteja voidaksesi kehittää omaa vastuualuettasi. Työskentelet aktiivisesti kohti sovittuja tavoitteita ja sopeudut muuttuviin olosuhteisiin. Raportoit ryhmän talousjohtajalle.
Odotamme sinulta
Olet tiimipelaaja, joka ymmärtää hyvän yhteistyön ja sujuvan kommunikaation tärkeyden. Pystyt luomaan prosesseja liiketoimintaan ja olet organisointikykyinen. Kykenet pitämään samanaikaisesti monta lankaa käsissäsi ja sinulla on kyky tehdä päätöksiä sen tiedon pohjalta, mikä sinulla on sillä hetkellä saatavilla.
Koulutus ja työkokemus
Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta samankaltaisista tehtävistä sekä korkeakoulututkintoa. Kommunikoit sujuvasti ruotsin, suomen ja englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti.
Muut tiedot
Tarjoamme

Paikan kasvavassa ja laajenevassa yrityksessä, vastuullisen ja monipuolisen tehtävän ammattitaitoisessa tiimissä sekä mahdollisuuden kehittyä mielenkiintoisessa ympäristössä.

Oletko valmis vastaanottamaan uusia haasteita ja kasvamaan yhdessä yrityksemme kanssa?

Tartu ainutlaatuiseen mahdollisuuteen ja lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen kokkola@vmp.fi viimeistään 27.7.2018.

Lisätietoja 21.6 - 29.6 välisenä aikana antaa VMP Groupin rekrytointikonsultti Mona Andersson-Kuorikoski puh. 040 480 3832 tai mona.andersson-kuorikoski@vmp.fi.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Mona Andersson-Kuorikoski, Mona.Andersson-Kuorikoski@vmp.fi, 040 4803832
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 27.07.2018 mennessä.