(Poistunut julkaisusta)

IT-myyjä
F9 Distribution Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2020

Haemme nyt  IT-myyjää teknisellä twistillä osaksi verkko –ja konesalipuolen myyntitiimiä. Kiteytettynä teknisen myyjän tehtävänkuvana on vastata konesalipuolen ratkaisujen myynnistä sekä markkinoinnista. Työsuhde on vakituinen ja toimipisteesi sijaitsee Tampereella.

Tehtävässä pääset työskentelemään alan johtavimpien valmistajien (mm Dell, Huawei, Lenovo) kanssa. Työtehtäviisi kuuluu myös valmistajayhteistyön sekä asiakassuhteiden kehittäminen. 

Etsimämme henkilö on teknisesti valveutunut myyntihenkinen heittäytyjä. Sinua kuvaa oma-aloitteisuus, itseohjautuvuus ja palava halu kehittyä työssäsi. Voit olla myös vastavalmistunut tai urasi alkutaipaleella, sillä F9 tarjoaa sinulle kattavan perehdytyksen tähän monipuoliseen työtehtävään, sekä asiantuntevan ja kannustavan tiimin.

Kaikkea ei tosiaankaan tarvitse osata entuudestaan, toivomme sinulta:

  • Aktiivista ja myynnillistä asennetta, sekä intoa kehittyä
  • Kiinnostusta IT-alaan, sekä verkko-, palvelin-, tallennus-, tai tietoturvaratkaisuihin
  • Hyvää englannin kielen taitoa
  • Työkokemusta myyntialalta 
  • Matkustusvalmiutta

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, lähetä hakemuksesi sekä CV palkkatoiveineen 13.12.2020 mennessä osoitteeseen hakemukset@f9.fi Älä aikaile, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, aloitamme haastattelut jo haun aikana. Kirjoitathan viestisi aihe-kenttään hakemasi tehtävän tehtävänimikkeen.